Reina prioriterer ligaen

Jose Reina sier i dag at han ville ha vært villig til å gi opp Champions League denne sesongen, om det garanterte ligagull i mai. Keeperen prioriterer med andre ord ligaen høyest denne sesongen.

Jose Reina sier til Mirror i dag at Rafael Benitez ønsker seg ligatittelen mer enn noe annet trofé denne sesongen. Trass i en formsvikt tidligere i høst er Liverpool som kjent fortsatt bare seks poeng bak Arsenal på toppen av tabellen.

- Jeg kjenner Rafa godt, og han vil gruble på slagplaner som kan bringe oss ligatittelen. Han har nå rutine fra tre sesonger i England, og vet mer om hva som kreves. Vi vet alle hvor mye supporterne lengter etter et ligamesterskap, siteres målvakten.

- Vi ønsker at våre supportere skal få feire en ny ligatittel etter lang tids venting. Dette er vårt hovedmål for sesongen, legger han til.

- Rafa har oppnådd mye suksess de siste årene, og har i Liverpool vist at han kan å ta ut de riktige lagene og endre formasjonene for å vinne cupkamper. Det er bare å se på hva vi har oppnådd i Champions League, FA-cupen og ligacupen. Det er ikke enkelt å vinne Champions League i den første sesongen i en ny klubb, slik Rafa gjorde. Dette vil han dra nytte av i fremtiden. Han er en kar som hele tiden lærer noe nytt om engelsk fotball, og han er i stand til å lære av sine feil. Jeg vil nesten ikke kalle dem feil en gang. Det handler om korreksjoner. Han ser hele tiden etter de rette løsningene, og han vil finne dem.

Reina er sikker på at han er en del av en Liverpool-tropp som er i stand til å legge både Manchester United, Arsenal og Chelsea bak seg på tabellen.

- Folk snakker om prioriteringer, og om å gi opp Champions League til fordel for Premier League. Det er vanskelig å gjøre noe slikt i en klubb som Liverpool, men hadde noen garantert meg at vi vant Premier League ved å gi opp Champions League, hadde jeg nok takket ja til tilbudet, avslutter Reina.