Reina velger å se frem mot søndag

Jose Reina velger å glemme gårsdagens tap for Besiktas, og heller fokusere på den viktige toppkampen mot Arsenal på søndag.

Pepe Reina er enig med Steven Gerrard i at Liverpool var uheldige som ikke vant i Istanbul i går kveld. Keeperen mener at de røde skapte mer enn nok sjanser til å slå Besiktas, og derfor var det ekstra surt å tape 2-1.

- Jeg synes vi spilte en god kamp, men vi var uheldige foran mål, og derfor tapte vi, sier Reina til liverpoolfc.tv.

- Vi slapp inn to av fire skudd på mål, men scoret selv bare ett mål når statistikken viser at vi hadde 10 skudd på mål. Dette var et dårlig resultat, det er åpenbart. Hver kamp i Champions League blir nå en cupfinale for oss. Vi må vinne alle våre tre kamper, konstaterer han.

- Det minste vi må sørge for er at vi havner på tredjeplass, slik at vi får spille i UEFA-cupen. Nå må vi slå Besiktas hjemme, og så fortsette å kjempe videre etter det. Men det blir tøft.

- Jeg ønsker ikke å tenke så langt frem som til cupspillet nå. Vi har tre kamper foran oss, og må være positive.

Reina tror imidlertid ikke at gårsdagens nederlag vil påvirke Liverpools selvtillit foran den viktige kampen mot Arsenal på søndag.

- Det handler om en annen konkurranse. Med all respekt for Besiktas, så spiller vi mot et bedre lag enn dem på søndag. Vi får bare glemme dette resultatet og fokusere på den viktige kampen vi har i helgen. Vi ser frem til den. Det er en toppkamp i Premier League, og vi er optimistiske.

- Vi har fordel av hjemmebane, og vil ha våre supportere i ryggen. De bør ikke være så langt nede, ettersom vi spilte bra. Vi hadde bare ikke lykken med oss foran mål.