Riise håper Bellamy blir i klubben

John Arne Riise sier til Liverpool Daily Post at han håper at Craig Bellamys fotballfremtid blir på Anfield. Duoen har forlengst skværet opp etter krangelen i Portugal.

John Arne Riise uttaler i dag til Liverpool Daily Post at han ønsker at Craig Bellamy får en lang og suksessfull karriere i Liverpool. Sunnmøringen insisterer på at han ikke har noen problemer med waliseren etter hendelsene i forbindelse med lagets treningsleir i Portugal.

Daily Post bekrefter at duoen hadde en krangel under den nevnte treningsleiren, men lokalavisen avkrefter nå at noen skal ha blitt slått med en golfkølle, slik tabloidmediene har påstått.

- Craig er en stor spiller, og vi ønsker alle store spillere i denne klubben. Han jobber alltid hardt for laget, sier Riise til avisen.

- Det er ikke opp til meg å bestemme over Craigs fremtid i Liverpool. Min oppgave er å fokusere på mitt spill og hva jeg kan bidra med for laget. Men jeg håper Craig forblir i klubben. Jeg tror det var skjebnen som førte til at det var han og meg som gjorde målene i Barcelona. Vi hadde begge en tøff uke etter det som skjedde i Portugal, men vi har lagt alle problemene bak oss nå. Både Craig og jeg er modne menn, og vi er lagspillere. Vi har snakket om det som skjedde, blitt enige om å legge det bak oss, og vi er lykkelige. Å gjøre mål mot Barcelona var flott, men vi gjorde det begge for laget og ikke for oss selv.

- Lagånden i dette Liverpool-laget er sterk. Alle forventet at vi skulle feile i Barcelona etter det som skjedde i Portugal. Uansett handlet ikke oppgjøret på Nou Camp om John Arne Riise eller Craig Bellamy. Det var en seier for Liverpool.

Supporter spyttet på Gerrard
Liverpool Daily Post skriver ellers i dag at UEFA har bekreftet at de etterforsker en episode der en Barcelona-fan ble filmet i det han spyttet på Steven Gerrard under kampen sist onsdag.