Samme lag for Rafa?

Rafael Benitez antyder at han uvanlig nok kan komme til å starte med samme lag i to kamper på rad, selv om Fernando Torres er friskmeldt. Daniel Agger fortsatt to uker å være kampklar.

- Muligens blir det slik at jeg sier "ja, jeg ønsker å bruke samme lag", men så får du kanskje problemer på treningene og det er bedre at du venter og ser foran lørdag.

Rafael Benitez antyder på dagens pressekonferanse at det kan bli slik at de 11 som startet i 8-0 nedsablingen av Besiktas også får tillit når man skal møte Fulham til helgen. Dette til tross for at Fernando Torres nå vurderes som kampklar. Manageren er uansett mest opptatt av at man nå må begynne å vinne sine hjemmekamper, etter at fire av fem ligakamper på Anfield har endt med uavgjort.

- Forhåpentligvis vil Fernando Torres være tilgjengelig. Han var ok i går og hvis det ikke kommer en reaksjon vil han være klar.

- Laget har nå mer selvtillit og angriperne er som nye spillere siden de scorer mål, fortsetter Rafa. - Peter er en god proff og en hyggelig fyr, men jeg ble overrasket over at alle snakket om Benayoun, Babel og Crouch etter Besiktas. For meg var Voronin en av de beste spillerne. Han scoret ikke, men var glimrende i å hjelpe de andre spillere, slå pasninger og kontrollere spillet.

- Jeg tror nøkkelen for oss nå er å bli bedre hjemme siden laget har selvtillit på fremmed gress. Hjemme har vi imidlertid bare hatt noen uavgjorte kamper og det er klart at vi nå må begynne å vinne.

- Det er ingen lette kamper i Premier League, og kampen mot Fulham vil også bli vanskelig. Normalt vil det bli en fysisk kamp og vi må prøve å vise at vi har mer kvalitet.

- De scorer en del mål, og når de så er i nærheten av bunnen av tabellen betyr det samtidig at det slippes inn en del. Det gjør at vi må være spesielt oppmerksom på deres kontringsspill.

Rafael Benitez mente at Daniel Agger fortsatt er et par uker unna å være helt kampklar igjen etter sitt brudd i foten. En vil da håpe at dansken kan bli klar til kampen mot Newcastle 24.november, som er første kamp etter landskampoppholdet som kommer etter helgens ligarunde.