Skjebnekamp for England

Med seier borte mot Russland i morgen er Steven Gerrard og England klare for EM. Med tap kan alt skje. Sami Hyypiä har latt seg imponere av Fernando Torres.

Steven Gerrard er optimist foran Englands viktige EM-kvalifiseringskamp mot Russland på Luzhniki Stadium i morgen.

- Vi vil gi alt vi har mot Russland. Vi har oppnådd gode resultater den siste tiden, og alle spillerne er desperate etter å lykkes. Vi er i en god posisjon for å nå EM-sluttspillet, og må holde koken nå. Vi kan ikke ta foten av gasspedalen. Vi er sammen om dette, lyder formaningen Liverpool-kapteinen kommer med i engelsk presse i dag.

Seier over Russland i morgen vil garantere England en plass i sluttspillet i Østerrike/Sveits.

- Belønningen for en seier i denne kampen er enorm, og det vet vi alle. Et uavgjort resultat vil heller ikke være så ille, men vi vet vi besitter kvalitetene til å vinne denne kampen, og det er hva vi går for, uttaler Gerrard.

Sami imponert over Torres
Sami Hyypiä uttaler til liverpoolfc.tv at han tror Fernando Torres sin inntreden på Liverpool-laget er en av hovedårsakene til at forsvaret har vært så vanntett denne sesongen! 34-åringen forteller nemlig at han og hans forsvarskolleger har hendene fulle med å stoppe spissen på trening, og dermed virker oppgaven enkel mot alle andre spisser!

- Fernando er en veldig god spiller, og hver dag er han fantastisk på trening. Han er veldig vanskelig å spille mot. Når han får ballen, er han veldig direkte i sin spillestil, og går rett på mål. Jeg er glad jeg spiller på samme lag som ham når det virkelig teller, sier Hyypiä.

- Det er bra å bli utfordret på trening. Når du spiller mot en av de beste spissene i Premier League hver dag, er det til stor hjelp i kampene. Jeg tror han vil utvikle seg til å bli en av verdens beste spisser de kommende årene. Enkelte har kritisert hans scoringsrate, men hans spill handler om så mye mer enn scoringer. Han jobber også ekstremt hardt for laget. Nå scorer han også mange mål, og spisser blir jo som kjent dømt ut fra det. Han kan utvilsomt bli den beste i verden.