Snarlig avgjørelse om Mascherano

Rafael Benitez sier på dagens pressekonferanse at han tror en endelig avgjørelse vedrørende overgangen til Javier Mascherano vil skje enten i kveld eller til mandag.

Liverpools manager hevdet i ettermiddag at han nå tror at man snarlig kan få en avgjørelse hvorvidt Javier Mascherano vil bli spilleklar for de røde fra Anfield.

- Mascherano trener med oss fordi han må holde seg i form.  Vi venter på et svar, kanskje vil det komme i dag eller kanskje vil det komme mandag.

- Jeg tror svaret blir positivt.  Mascherano er en veldig god spiller, han er profesjonell og han behøver å spille fotball.

- Dette er ikke lett for ham, men han trives når han kan få trene.  Han har ikke fått spille regelmessig så han behøver tid.  Du kan være i fysisk form, men du må også venne deg til tempoet i kamper.

Javier Mascherano er en av de spillerne som Liverpool har registrert i sin tropp til Champions League og vil være spilleklar til kampene mot Barcelona, avhengig av at Premier League gir ham spillertillatelse først.