Tar i mot amerikanerne med åpne armer

Xabi Alonso er opptatt med forberedelsene til kveldens landskamp mot England. Men han har likevel fulgt med på begivenhetene på Anfield, og ønsker amerikanerne velkomne.

Xabi Alonso tror amerikanernes inntogsmarsj på Anfield vil gjøre Liverpool i stand til å utfordre den dominerende posisjonen som Manchester United og Chelsea har i engelsk fotball for øyeblikket.

Det er 17 år siden Liverpool ble ligamestre sist, men når George Gillett og Tom Hicks inntar styrerommet på Anfield, tror spanjolen at det kan bidra til å forandre på akkurat det.

- Jeg har egentlig fokusert på vår landskamp mot England de siste dagene, men jeg har også ventet i spenning på nyhetene om overtakelsen av Liverpool, og jeg er glad for det som nå skjer, sier Alonso til Liverpool Daily Post.

- Vi trodde at DIC ville ta over Liverpool, og så kom nyheten om amerikanerne, og nå ser alt ut til å være klappet og klart. Alle spør seg nå om dette kan bidra til at vi kan utfordre Manchester United og Chelsea. Dersom de nye eierne kan bidra til å utvikle klubben og gi oss et større potensiale, er det flott.

- Vi kjenner alle til de flotte tradisjonene og den rike historien til Liverpool FC, og det er noe som er viktig både for supporterne og klubben. Gillett og Hicks vil være meget velkomne, og jeg håper de vil bringe mer suksess til Liverpool og styrke klubben.