Threlfall lånes ut til Hereford

Threlfall lånes ut til Hereford for tre måneder. Dudek tror Liverpool kan avansere i CL. Rafa hinter om vraking av Hobbs. Savage ute mot Liverpool.

I følge Hereford Uniteds eget nettsted har Liverpools unge, lovende forsvarer Robbie Threlfall blitt hentet på et tre måneders lån. Den 18-årige Threlfall ble flittig anvendt på Liverpools førstelag i sommerens sesongoppkjøring, og mange ville derav ha ventet å se ham i årets ligacup. Threlfall ble et hett navn under den siste av årets finalekamper i FA Youth-cup, hvor han scoret i ordinær tid, omsatte sitt straffespark i et mål i straffekonken, og ble kåret til banens beste spiller.

Spillekåt Dudek tror Liverpool kan klare seg
Jerzy Dudek var reluktant til å signere en ny avtale med Liverpool i sommer, da han følte at han ikke fikk tilstrekkelig med spilletid i klubben. I stedet for å gå til en klubb hvor han ville ha blitt et førstevalg, valgte imidlertid den polske helten fra Champions League-finalen i 2005 å gå til Real Madrid, for å konkurrere med den høytrangerte Iker Casillas. Hos spanjolene har Dudek stadig til gode å få spilletid, men han hevder i samtale med UEFA.com at han stadig har sin tålmodighet i behold.

- Dette er mine første tre måneder her, og dette er en ny erfaring for meg. Da Madrid kom på banen, kunne jeg ikke takke nei. Vi får se hva fremtiden bringer, om situasjonen forblir den samme, er det mulighet for å gjøre noe, men for øyeblikket er jeg fornøyd.

Utover dette, tror Dudek at Liverpool, etter en særdeles poengfattig start, vil få en vanskelig jobb med å kvalifisere seg for videre spill i Champions League denne sesongen. Dette til tross, vil han ikke utelukke noe.

- Om man spiller slik som de har gjort, blir det vanskelig. Men de er en stor klubb, og, selv med kun ett poeng, har de fortsatt muligheten til å avansere.

Arbeloa og Carra blir stopperparet?
I forkant av morgendagens oppgjør mellom Liverpool og Cardiff på Anfield, har mange antatt at Jack Hobbs ville få spilletid. Utsagn av Rafael Benítez i Liverpool Daily Post, kan imidlertid tyde på noe annet. Spanjolen uttalte at han har sine tvil hva angår å kaste Jack Hobbs til ulvene, da i form av Robbie Fowler. For øvrig en mann Rafa hevder at godt kan få en siste scoring foran The Kop, dog da med visse forebehold.

- Jeg har mange ferske spillere jeg gjerne skulle ha testet der ute på banen, kanskje også Jack Hobbs, men jeg er litt motvillig til det å gi ham den vanskelige oppgaven det er å stagge Robbie Fowler der ute på banen. Av den grunn vil det være behov for våre seniorspillere.

- Han (Robbie Fowler, jorun.anm.) er fortsatt kapabel til å score mål mot vårt forsvar. Så lenge vi vinner, og scorer tilstrekkelig med mål, ville jeg være glad for atter å se ham score foran The Kop. Men dette kun om vi vinner, kanskje kan vi avtale det med ham?!

Robbie Savage ute for Blackburn
Den drivende og hardtspillende midtbanespilleren Robbie Savage har blitt operert for en kneskade han pådro seg i Blackburns kamp mot Tottenham på søndag, og vil således være uaktuell til helgas dyst mot Liverpool på Ewood Park.