Torres og Alonso med mot Besiktas

Rafael Benitez føler seg temmelig sikker på at både Fernando Torres og Xabi Alonso vil være med i troppen til kampen mot Besiktas på onsdag. Kuyt om straffesparkene.

Rafael Benitez tror at hans spanske stjernespillere Xabi Alonso og Fernando Torres vil bli spilleklare til onsdagens bortekamp mot Besiktas i Champions League.

- De er begge veldig nær ved å være kampklare igjen. Det ville imidlertid vært en risiko å benytte dem mot Everton i dag. En risiko jeg ikke var villig til å ta, uttalte Rafa til Daily Mail etter kampslutt.

- Jeg forventer at de blir spilleklare og aktuelle for laget mot Besiktas på onsdag. Jeg vil se dem på trening, og ta min avgjørelse om de spiller eller ei ut fra det.

- Dagens seier vil gjøre oss godt foran turen til Istanbul og neste helgs kamp mot Arsenal. Vi må vinne en eller to bortekamper i Champions League nå, for å være sikret avansement.

Kuyt om straffesparkene
Straffe-helten Dirk Kuyt var blid som en sol da han ble intervjuet av BBC Sport etter at han ble matchvinner i det 206. Merseyside-derbyet i ettermiddag.

- Det var en utrolig deilig følelse å vinne derbyet, og det blir enda mer spesielt etter at du har gjort målene. På Goodison Park har du supporterne mot deg, og du må bare fokusere på deg selv og ballen når du skal ta straffe. Det er alt du må gjøre. Det høres enkelt ut, men det var likevel vanskelig i dag, sier mannen som satte begge straffesparkene i samme hjørne.