Torres vil ta tiden til hjelp

Fernando Torres bebuder at han vil ta tiden til hjelp, og forsikre seg om at han er helt restitutert, før han spiller kamp igjen etter den andre adductor-skaden på kort tid.

Fernando Torres innser at han kom tilbake for tidlig etter adductor-skaden han pådro seg under trening med Spania i forbindelse med EM-kvalifiseringskampen mot Danmark, og sier til Radio Marca at han nå vil ha mer tålmodighet og ta tiden til hjelp før han returnerer etter den nye skaden han pådro seg mot Arsenal.

Torres insisterer på at det ikke er den samme adductor-muskelen som har blitt skadet, men uansett går han en ny frustrerende rehabliteringsperiode i møte.

- Det er ikke den samme skaden som jeg hadde tidligere. Nå må jeg ha tålmodighet, selv om jeg ønsker å komme tilbake så raskt som mulig. Jeg må være mer forsiktig en noen gang tidligere. Jeg må jobbe hardt sammen med det medisinske teamet, og så får vi se, uttaler spanjolen.

Tre uker på sidelinja venter nå Liverpools toppscorer. Han har imidlertid funnet seg godt til rette på Merseyside.

- Jeg skal minimum fullføre kontrakten min med Liverpool. Jeg føler meg komfortabel i denne fantastiske klubben. Her blir du respektert som en stor spiller. Du går til kampene med en følelse av at du skal vinne. Jeg tenker ikke på å returnere til Spania. Ikke nå, og ikke på mange år ennå. Støtten jeg har fått av supporterne har vært fenomenal. Her blir du lagt merke til på gata, og folk hilser på deg som de hilser på en venn. Rundt om på banene opplever jeg å få applaus av rivaliserende fans når jeg blir byttet ut. Det er veldig ulikt det jeg har vært vant med fra Spania.