Voronin støtter Kuyt

Angrepskollegaer står sammen. Mulighet til å spille poker mot helrøde legender.

- Laget før hver enkelt spiller
Diskusjonen går om hvem som bør spille på topp for Liverpool. Fernando Torres synes å være et uomtvistelig førstevalg, mens det argumenteres om hvem som skal være hans partner av Peter Crouch, Andriy Voronin, Dirk Kuyt og kanskje også Ryan Babel. Crouch og Voronin har startet de siste to kampene, mens Torres har vært på benken som følge av å komme tilbake fra skade. Dirk Kuyt har dermed trukket det korteste strået, etter at han så langt denne sesongen ikke har scoret spillemål i Premier League. Nå tar imidlertid hans kollega Voronin nederlenderen i forsvar, og understreker at det er laget og ikke hver enkelt spiller som betyr noe.

- Jeg er ikke misunnelig på noen av de andre spillerne, sier Voronin til klubbens hjemmeside.

- Jeg har et meget godt forhold til de andre angriperne og det er opp til manageren om hvem som skal spille til enhver tid. Dette handler ikke om den individuelle, det handler om laget. En kar som Dirk Kuyt er imidlertid en meget god spiss.

- Angripere gjør av og til feil, slik som forsvarere gjør det. Et lag kan score mål i en kamp, for så å treffe stolpen i neste. Jeg er sikker på at Dirk snart er tilbake til sitt beste.

- Han er en meget god lagspiller, han arbeider hardt defensivt, og han er i det hele tatt en utmerket spiller.


Tar du rotta på Superreserven og Mølby?
Hvis du er glad i fotball og poker bør du besøke sponsoren til Liverpool FC, Unibet, søndag 18.november. Da blir det nemlig invitert til pokerturnering med noen av Liverpools legender. Alan Kennedy, John Aldridge, David Fairclough og Jan Mølby er nemlig invitert til pokerturnering.

Turneringen starter kl 20.30 på søndag, og det vil være spesielle Liverpool-premier å vinne. Det hele er kommet i stand på bakgrunn av samarbeidet mellom Unibet og Liverpool FC.