- Benítez' stilling ikke på agendaen

Rafael Benítez' stilling skal ikke diskueres når Rick Parry møter klubbeierne Hicks og Gillett i USA. Møtet gjelder samtaler om stadionplanene. Carragher glad for ny sjanse mot Luton.

Rick Parry avviser overfor Liverpool Echo at han reiser til USA for et hastemøte for å diskutere Rafael Benítez? fremtid med klubbeieren Tom Hicks og George Gillett. Møtet ble fastsatt for en stund tilbake for å snakke om de nye stadionplanene. Rafael Benítez' stilling står ikke på agendaen, selv om det motsatte blir påstatt i engelsk presse.
- Møtet har stått i almanakken i lang tid for å diskutere stadionplanene, siteres Rick Parry i Liverpool Echo.

Carragher glad for ny sjanse mot Luton
Liverpool leverte en svært skuffende kamp mot Luton i gårsdagens FA-cupkamp på Kenilworth Road. Selv om de røde tok ledelsen, ble det kun uavgjort mot League One-klubben. Vikarierende kaptein, Jamie Carragher, er glad for at de røde nå får en ny mulighet til avansement til 4. runde med omkamp tirsdag 15. januar.
- Før kampen ønsket vi å komme hit og slå Luton. Vi burde ha beseiret dem, uttaler Carragher til Liverpool Echo.

- Men etter 90 minutter er vi henrykt over å fortsatt være med i cupen. Vi spilte ikke bra. Hvis noen fortjente å vinne, så var det Luton. Vi må akseptere det.

- Vi presterte ikke. Alt i alt så så handler cupturneringer om resultater. Vi er likevel med i trekningen for neste runde.

- Vi ville ha likt et bedre result fordi vi var favoritter til å gå videre.

Carragher tror at helgens mange cupbomber viser at lagene utenfor Premier League er bedre rustet til å møte de beste lagene enn det folk flest trodde på forhånd.
- Luton er et vanskelig sted å komme til. Vi visste det fra et par år tilbake. Når man ser på resultatetne i helgen, så er kanskje ikke avstanden mellom Premier League og de andre divisjonene så stor som folk tror.

- Det har vært noen overraskelser. Jeg tror også resultatet vårt var en liten overraskelse. Folk forventet at vi skulle vinne.

- Jeg synes Luton var fremragende. Man må gi dem kreditt for det. De spilte bra forrige gang vi var der, og de hevet seg også denne gang.

- De fortjener all ære for det, men forhåpentligvis kan vi fullføre jobben hjemme, selv om vi innser at også det blir en vanskelig kamp.

Liverpool har bare vunnet tre av de siste ni kampene uansett turnering, men Carragher mener at manglende selvtillit ikke er problemet.
- Vi spiller uavgjort i kamper vi burde ha vunnet, men vi taper heller ikke mange kamper.