- FA-Cupen er fantastisk

Rafael Benitez var skuffet over sine gutter etter 1.omgangen på Anfield, men mente at det var positive ting å trekke frem etter de siste 45 minuttene. Stolt manager hos Havant.

- Dette er en fantastisk turnering, mente Rafael Benitez etter 5-2 mot amatørene fra Havant and Waterlooville, og mente at hans lag etter hvert også kunne ta med seg noe positivt fra kampen etter en skuffende 1.omgang.

- Du må berømme vår motstander, de arbeidet virkelig hardt og fikk mye håp etter å ha gjort 1-0 og 2-1, fortsatte Rafa.

- Jeg var virkelig skuffet over 1.omgangen. Vi spilte ikke på kantene og vi forsvarte oss ikke godt. Defensivt var vi svake, og det startet med angriperne. Vi tapte andreballene og ga dem en sjanse.

- Vi snakket om å få et tidlig mål, og ikke slippe inn et! Det utgjør en stor forskjell når du først slipper inn det første målet og siden kommer under 1-2, da spiller man mer anspent og det blir vanskeligere.

- Vi måtte jobbe hardere og det ble mye bedre i 2.omgang. Vi spilte hurtigere og spilte en del god angrepsfotball. Vi viste kvalitet og karakter etter pause.

- Det var en god dag for Yossi Benayoun med et hattrick, og Lucas scoret også et flott mål. Det var positivt i dag for oss, og også at en spiss som Peter Crouch kommer på scoringslisten.

- Martin Skrtel var ok, men det er ikke lett å analysere etter hans første 90 minutter på Anfield. Han gjorde en del bra ting, men det vil ta tid å bli samkjørt med de andre spillerne.

- Vi hadde troen og viste enorm vilje, sa Shaun Gale etter kampen, manageren til Havant and Waterlooville.

- Det er ikke mange som har greid å score to ganger på Liverpool på Anfield. Jeg er stolt av mine gutter.

- Til slutt gikk vi litt tomme, men dette er en dag vi sent kommer til å glemme.

Trekning av 4.runde i FA-Cupen vil bli foretatt mandag kl 14.30.