- Jeg elsker denne klubben

Rafa Benitez ble etter dagens kamp mot Luton konfrontert med ryktene om at han skal være på vei til Real Madrid. Jeg elsker denne klubben og ønsker å være her i lang tid, svarte han.

Rafa vil bli
Liverpool-manager Rafael Benitez er under et hardt press. Presset blir ikke akkurat mindre etter en ikke akkurat overbevisende 1-1-kamp mot Luton Town i ettermiddag.

Liverpools dårlige forestilling sammen med ryktene om hans avgang, som ser ut til å øke i styrke for hver dag som går, gjorde at han fikk spørsmål om dette på Sky Sports rett etter kampslutt på Kenilworth Road i Luton.

- Jeg elsker denne klubben, jeg elsker fansen og ønsker å være manager i denne klubben i lang tid, svarte Rafael Benitez som samtidig sa at såvidt han visste så var det ingenting i ryktene om at han skal overta Real Madrid til sommeren.

- Det er ingenting i de spekulasjonene. Jeg har ingen ønske om å dra, sa Rafa.

Mike Newell, tidligere Luton-manager og svoren Liverpool-supporter, satt i Sky sitt studio i ettermiddag. Han var klar i sin sak.

- Jeg tror Rafael Benitez er historie som Liverpools manager. Jeg er ikke helt hundre prosent overbevist om at Rafa snakker sant når han sier at det ikke er noe i ryktene om hans avgang. Det er noe i kroppsspråket som minner om de problemene som var i Chelsea før Jose Mourinho sin avgang. Det er ingen tvil om at det er store samarbeidsproblemer i toppen i ledelsen av Liverpool Football Club, og den som må gå er med all sannsynlighet Rafa, sa Newell.