- Juventus ute etter Riise

Juventus rapporteres å være interessert i å kjøpe John Arne Riise. Kuyt og Babel scoret, mens Voronin spilte hele kampen da Nederland slo Ukraina.

La Gazetta dello Sport hevder i dag at kjøpekåte Juventus sikler etter atter en Liverpool-spiller; John Arne Riise. Fra før av er det kjent at Juventus er interesserte i å hente Xabi Alonso fra klubben, i tillegg til at de hevdes å ha hatt følere ute etter Harry Kewell. Dette etter at de så sent som i januar kjøpte Momo Sissoko fra de rødkledde.

Avisen skriver videre at nordmannen har kvaliteter defensivt så vel som offensivt, og hans rutine og fremragende fysikk blir gjort et poeng av. Det har tidligere vært spekulert i om hvorvidt Riise vil foretrekke en klubb på kontinentet dersom han forlater Liverpool i sommer. Det viktigste for spilleren skal imidlertid være regelmessig spilletid.

Verdt å merke seg er det imidlertid at seriøse Liverpool Daily Post påstår at ryktene ikke har noe ved seg.

Kuyt og Babel scoret for Nederland
Nederland og Ukraina har i kveld spilt en vennskapskamp som er ment å være en oppvarming før sommerens fotball-EM. Hollenderne gikk seirende ut av oppgjøret med en 3-0-seier.

Mens Andriy Voronin spilte hele kampen for Ukraina, fikk han se klubbkameratene Dirk Kuyt og Ryan Babel score hvert sitt mål i Rotterdam. Dirk Kuyt sørget for å sende sitt land i føringen da han omsatte Giovanni van Bronckhorsts innlegg i mål midtveis i første omgang. Deretter økte Huntelaar for de orange, før Ryan Babel, assistert av Van der Vaart gjorde 3-0 i det 63. minutt.