- Nå må vi konsentrere oss om 4.plassen

Peter Crouch innrømmer at Liverpool må konsentrere seg om å ta fjerdeplassen etter gårsdagens poengdeling mot Villa. Atletico med bud på Sissoko? River Plate ønsker å låne Leto.

Peter Crouch sier til Liverpool Echo at alle spillerne er enig med kaptein Steven Gerrard i at Liverpools tabellposisjon i Premier League rett og slett er uakseptabel. De røde er nede på 5.plass på tabellen etter 2-2 mot Aston Villa i går kveld, 14 poeng bak Manchester United og Arsenal.

- Jeg tror alle er enige i det Stevie har uttalt. For en klubb som Liverpool er avstanden til topplagene for stor, og det er veldig skuffende. Når sesongen startet følte vi at vi var utfordrere til ligatittelen, men det ser ikke slik ut nå, sier en skuffet Crouch, som med sin sene scoring i går kveld berget det ene poenget for de røde.

- Vi har kommet for langt på etterskudd, og som Stevie sa, så er ikke dette godt nok. Jeg tror vi har talent nok i troppen. Vi har en god tropp. Om den er god nok til å vinne tittelen vet jeg ikke, men den er utvilsomt god nok til å være i en bedre posisjon enn den vi er i nå.

- Nå må vi konsentrere oss og sørge for at vi klarer å kvalifisere oss til Champions League neste år. Det tror jeg er et minimumskrav. Vi må også prøve å strekke oss høyere enn det.

Crouch hadde gjerne sett at hans sene scoring i går kveld ikke var nødvendig.

- Vi ledet 1-0, og det var synd at vi ikke klarte å holde den ledelsen kampen ut. Det har vært et mønster for oss på hjemmebane denne sesongen at vi ikke har klart å avgjøre kamper som vi har ledet. Aston Villa skal ha skryt for at de ikke ga opp, og de overrasket oss med sine scoringer. Jeg var glad for at jeg klarte å utligne. Men vi må slutte å gi fra oss ledelsen på denne måten. Spesielt på Anfield.

- Det var et sjokk å bli liggende under. Etter at vi tok ledelsen trodde nok alle at vi skulle gjøre et par mål til. Det var synd vi ikke klarte det, for så lenge du leder med kun ett mål så skal det så lite til for at motstanderlaget kommer inn i kampen igjen. Det var hva som skjedde i går. Vi klarte å kjempe oss til det ene poenget, men det er ikke godt nok på hjemmebane, avslutter Crouch.

Atletico med bud på Sissoko?
Marca hevder at Atletico Madrid har lagt inn et konkret bud på Liverpools Mohamed Sissoko. Dette skal ha skjedd etter at de søndag tapte lokalderbyet mot Real Madrid. Kampen skal ha overbevist Atletico-styret om at de trenger en ny midtbanespiller for å sikre seg Champions League-kvalik.

River Plate ønsker å låne Leto
Den argentinske avisen Olé hevder at River Plate har kontaktet Liverpool med spørsmål om å få låne vingen Sebastian Leto i seks måneder - altså ut inneværende sesong. Trener Diego Simeone skal ikke være fornøyd med vingene han har til rådighet, og har bedt sine direktører om å ta kontakt med Liverpool for å finne ut om det er mulig å låne Leto.

Peltier imponerte
Lokalpressen i Norwich melder at Liverpool-forsvarer Lee Peltier imponerte da han prøvespilte for Norwich sitt reservelag i går. Den unge scouseren skal ha levert en solid kamp med Norwich-manager Glenn Roeder som tilskuer, da det ble 1-1 mot Colchesters reservelag. 21-åringen er som kjent på prøvespill i Norwich for tiden, og spilte hele gårsdagens kamp. Rapportene forteller at han spilte bra i forsvar og var også med fremover med stor iver og energi. Peltier skal ha vært spesielt aktiv offensivt på dødballsituasjoner. På minussiden ble han dratt ut av posisjon et par ganger, og pådro seg også et gult kort for holding i trøya.

Peltier er aktuell som cover for en annen tidligere Liverpool-back i Norwich. Jon Otsemobor er nemlig i kanarifuglenes stall. Det er utvilsomt en fordel for Peltier at han også kan spille midtstopper eller i en defensiv midtbanerolle.

McAuley vil slå tilbake mot City
Liverpool U18 tapte som kjent 1-0 for Manchester United i helgen. Nå håper trener Hugh McAuley at laget slår tilbake mot Manchester City på lørdag. Han var skuffet over at de røde ikke fikk med seg det ene poenget fra kampen mot United. En kamp er Liverpool skapte flere gode sjanser og dominerte i lange perioder.

- Vi spilte bra på lørdag, og jeg syntes vi kontrollerte mesteparten av kampen. Vi holdt bra på ballen, og skapte noen gode sjanser som vi ikke tok vare på. Men så lenge vi skaper sjanser, må vi være fornøyd. United hadde et par muligheter i løpet av hele kampen. Den ene traff stolpen og den andre scoret de på. Vi burde ha gjort en bedre defensiv jobb ved den anledningen, sier McAuley til Liverpool Echo.

U18 har fortsatt ikke vunnet kamp i 2008, og håper nå at det skal skje borte mot topplaget Manchester City på lørdag.

- Det blir sikkert en god kamp, akkurat som det var sist vi møtte dem. Vi tapte den, og det var skuffende. Men nå ønsker vi et godt resultat før vi skal møte Arsenal i juniorcupen, sier McAuley.

- Vi har en stor tropp, og det er 4-5 spillere som ikke har fått spille så mye som ønskelig. Det må vi ha i tankene før denne kampen. Et par av våre faste spillere kan bli hvilt med tanke på cupkampen, selv om jeg generelt sett alltid liker å stille med mitt beste mannskap.

Liverpools lag mot Manchester United: : Hansen; Irwin, Ayala, Kennedy, Mackay-Steven (O'Connor); Amoo, Highdale, Ajdarevic, Kacaniklic; Pourie, Eccleston (Collins 80). Ubenyttede reserver: Awang, Scott, Parsonage.

Fulham vurderer Litmanen
Engelsk presse skriver i dag at Fulham-manager Roy Hodgson vurderer å knytte til seg tidligere Liverpool-spiss Jari Litmanen. Hodgson mener at 36-åringen fortsatt er i god nok form til å takle spill i Premier League. Fulham bekrefter på sine offisielle nettsider at finnen skal trene med klubben.

City med nytt bud på Cissé?
Det hevdes også at Manchester City vil gjøre et nytt forsøk på å hente tidligere Liverpool-spiss Djibril Cissé fra Marseille. Cissé gjorde i helgen to mål for sin franske klubb i kampen mot Valenciennes, og Sven Göran Erikson vil nå prøve seg med bud nummer to på spilleren i dette transfervinduet, ifølge Mirror. Bolton er også fortsatt linket til Cissé.