- Tid for å være glad

En hardt presset Rafael Benitez kunne endelig ta fram det bredeste gliset da hans røde disipler sendte de italienske mesterne hjem med 0-2. En seier han mente var viktig for hele klubben.

- Jeg er virkelig fornøyd med den innstillingen som spillerne viste, og jeg er fornøyd på vegne av supporterne og klubben, kunne Rafa summere opp rett etter kampen.

- Vi visste det var viktig å ikke slippe inn mål hvis vi ønsket å ha en sjanse i returkampen. Når vi så i tillegg scoret to er det perfekt.

- Jeg hadde hele tiden troen siden laget spilte bra. Vi hadde lidenskapen og vi passet ballen, og prøvde hele tiden å skape sjanser. Vi visste at det kunne løsne mot slutten.

- Da de måtte spille med ti mann kunne man se at de var et godt lag. De var godt organiserte, de forsvarte seg godt og de prøvde seg også på kontringer.

- Jeg synes utvisningen var klar, og vi skulle også hatt et straffespark, men det er noe du ikke kan forandre på nå. Vi må bare være fornøyd over resultatet. Det kunne ha blitt annerledes hvis vi hadde fått en tidlig scoring, da ville de ha måttet komme mer framover og skapt rom.

- Mot Barnsley spilte vi med ti landslagspillere. I dag spilte vi med andre spillere fordi vi hadde noen skader og også fordi du behøver å gjøre det mot et lag som Inter. Hvis en skal spille slik over ti måneder må en ha en større tropp.

- Jeg tror det var viktig at vi vant som et lag, siden vi ønsker å gå videre i denne turneringen.

- Som manager er jeg virkelig fornøyd når vi vinner og skuffet når vi taper. I dag er det tid for å være glad.

- Jeg tror alle vet hvor viktig Champions League er. Å spille slike kamper mot topplagene i Europa er viktig for klubben, supporterne og spillerne.