- Vi behøver nye spillere

Jamie Carragher har tro på at de røde kan få en god sesong, etter at nye spillere har kommet inn. TV-kamper blir offentliggjort 4.juli.

- Scousere fortjener ny stadion
I et intervju med Sky Sports News sier Jamie Carragher at han tror Rafael Benitez vil hente flere nye spillere innen sesongstart, og at han er optimistisk foran en ny sesong hvor han også håper Liverpool kan komme i gang med byggingen av en ny stadion.

- For en klubb som Liverpool er hver sesong en stor sesong og vi vil prøve å vinne så mange trofeer som det er mulig, forklarer Carra.

- Det er hard konkurranse, ikke bare i Premier League men rundt omkring i Europa, men jeg har tro på at vi kan prestere til neste sesong.

- Det sier seg selv at vi behøver nye spillere. Vi vant ingenting forrige sesong, slik at vi må bli bedre. Allerede er det gjort noe med ved at et par spillere allerede er klare og jeg er sikker på at manageren er på utkikk etter å hente enda flere.

- Forhåpentligvis kan alle være på plass til vi begynner ligaspillet mot Sunderland.

- Det ville vært glimrende om vi kunne få en ny stadion og det vil være noe folk kan se fram til i årene som kommer, sier scouseren om nyheten om at arbeid så smått har begynt på den nye arenaen i Stanley Park som skal være klar til 2011/12.

- Det er glimrende ikke bare for laget, men for folk i Liverpool. De fortjener en at de beste stadionene i verden og forhåpentligvis vil det nå skje.


TV-kamper neste uke
Dag Solheim i Canal+ sier til united.no at man vil få opplysninger om den første bolken med kamper fra Premier League neste fredag. - Datoen vi har fått fra England er 4.juli, bekrefter programlederen.