- Vi burde ha vunnet

Benítez kunne ikke skjule skuffelsen etter at Liverpool gikk på sitt første ligatap for sesongen. Laget må score på sjansene. Håper på positiv reaksjon mot Atlético. Da kan Torres være tilbake.

Liverpool så ut til å beholde 1.plassen i Premier League da Dirk Kuyt sendte Liverpool i ledelsen allerede etter tre minutter på White Hart Lane. Gjestene dominerte stort i første omgang. Tottenham kom noe bedre med etter pause. Liverpool hadde også tre baller i treverket, og derfor var det utrolig bittert da utligningen kom på et selvmål fra Jamie Carragher 20 minutter før slutt. Det nærmest utrolige skjedde da innbytter Roman Pavlyuchenko satte inn seiersmålet på overtid. Chelsea vant 5-0 hjemme mot Sunderland, og London-laget tok dermed over topplasseringen.
- Jeg kan ikke tro at vi tapte denne kampen. Etter at vi spilte bra i første omgang, begynte vi andre omgang med fire klare sjanser. Vi traff tverrliggeren. Kuyt og Alonso hadde også store sjanser som vi ikke utnyttet, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det er alltid viktig å skape sjanser, men man må score på dem. Vi angrep, kontrollerte kampen og dominerte.

- Jeg er virkelig skuffet, men det var virkelig uflaks. Alle kunne se at vi var det bedre laget.

- Vi snakket om det på benken at vi måtte score mål nummer to for å drepe kampen. Jeg gjorde noen bytter. Vi trodde at farten til Babel kunne utgjøre en forskjell, men å slippe inn to mål er noe som er vanskelig å forklare.

- Som et lag var vi virkelig gode, men vi må ta vare på sjansene. Det utgjør en forskjell i en kamp som dette.

- Alle var virkelig skuffet i garderoben fordi vi visste at vi hadde kampen i vår hule hånd, men noen ganger trenger man flaks i fotball. Det var en kamp vi lett kunne ha vunnet 4-0.

Fernando Torres var sårt savnet i dag. Spissen kan være tilbake i troppen mot Atlético Madrid på tirsdag.
- Forhåpentligvis vil han bli klar. Hvis han ikke kan starte, så vil han være på benken om alt er ok, presiserer Rafa.

- Det er bra at vi har en ny viktig kamp på tirsdag. Reaksjonen fra spillerne må være å spille bra og vinne kampen. Vi må holde det gående, og vi må spille på samme måte.