- Vi ønsker å kjempe helt inn

Sammy Lee har tro på at Liverpool kan være med å kjempe om ligagullet denne sesongen, selv om den sindige scouseren er nøye på ikke å ta for mye av når man skriver oktober.

Sammy Lee mener Dirk Kuyt er et typisk eksempel på hva dagens spillertropp handler om. Assistentmanageren reflekterer over innsatsen i det fantastiske comebacket mot Manchester City sist helg.

- Kampen mot City viser hvilken karakter det er i dette laget. Vi var ikke spesielt fornøyd med hva vi presterte i 1.omgang, da vi manglet tempo, men vi økte det etter pause og fikk hva vi fortjente, sier Sammy til Liverpools hjemmeside.

- Det er mange som legger ned mye arbeid. Vi har spillere som Robbie Keane, og man kan si at han fortjener enda et mål. Alle jobber hardt til det beste for denne fotballklubben. Jeg liker ikke å plukke ut enkeltspillere, men Dirk Kuyt er et eksempel på hva denne fotballklubben handler om: hardt arbeid og et bra kvalitetsnivå.

De fleste av spillerne er for tiden opptatt med forberedelser til VM-kvalifiseringskamper, men Sammy Lee presiserer at det likevel foregår mye fornuftig arbeid på treningsfeltet om dagen.
- Det gir oss mulighet til å se på andre ting og andre sider ved denne fotballklubben som vi ikke alltid får brukt tid på. Vi kan kjøre kondisjonstrening med spillere, noe det ikke har vært tid til grunnet kamper og reiser. Man har mulighet for å ta noe igjen.

Ikke uventet er scouseren forsiktig med å ta noe på forskudd i forhold til mulighetene for å være med å kjempe om ligagull denne sesongen.
- Det er fortsatt bare oktober og vi kan ikke miste fotfeste. I denne klubben dreier det seg ikke om hvordan vi ligger an i oktober, men hva stillingen er i mai. Meg bekjent er ingen titler blitt delt ut i oktober. Dette er imidlertid Liverpool Football Club og jeg har alltid tro på at vi skal være med å kjempe også i mai. Vi har målsetninger og forventinger og vi må gjøre hva vi kan for å oppfylle dem.