Agger friskmeldt

Både The Guardian og Liverpool Daily Post hevder at Daniel Agger ble friskmeldt i går, og at det kan være aktuelt med et comeback mot Middlesbrough i morgen eller mot Bolton neste helg.

Journalist Andy Hunter skriver i dagens utgave av The Guardian at Daniel Agger kan komme til å gjøre et overraskende comeback mot Middlesbrough i morgen. Det er nå fem måneder siden dansken pådro seg bruddet i foten som har ødelagt sesongen for ham. Midtstopperen skal ifølge Liverpool Daily Post ha besøkt en spesialist på metatarsalskader i Danmark i går, for å få en siste vurdering før han spiller kamp igjen.

Opprinnelig stipulerte man at det ville ta seks uker for Agger å komme tilbake på fotballbanen. Men etter flere tilbakefall og mislykkede comeback-forsøk ser nå tiden endelig ut til å være moden for et comeback. 23-åringen skal nemlig ha fått grønt lys av spesialisten.

The Guardian skriver at Agger har blitt fortalt at han kan spille i helgen, men Rafael Benitez skal likevel vurdere å utsette danskens comeback til neste helgs kamp mot Bolton.

Jamie Carragher er suspendert til morgendagens kamp mot Middlesbrough, etter å ha pådratt seg sesongens femte gule kort i cupkampen mot Barnsley. Martin Skrtel sliter som kjent med en skade bak i leggen, men er nå tilbake i trening, mens Jack Hobbs er utlånt til Scunthorpe. Dersom Rafa ikke tar sjansen på Agger i morgen, er det derfor godt mulig at det blir Alvaro Arbeloa som spiller midtstopper sammen med Sami Hyypiä.

Schalke advarer Liverpool
Tyske medier har den siste tiden linket Liverpool til Schalkes lovende unge stjerner Rafinha og Ivan Rakitic. I dag uttaler Schalke-sjef Andy Möller til Bild at de ikke har hørt noe fra verken Liverpool eller Inter, som begge har blitt satt i forbindelse med de lovende spillerne.

- Vi har ikke mottatt noen bud eller forespørsler, og vi vil ikke selge de to spillerne uansett. De er viktige for klubben med sitt gode spill, og de er Schalkes fremtid, sier Möller til Bild.