Aurélio med tro på avansement

Fabio Aurélio mener Liverpool har gode sjanser til å avansere i Champions League. Ronnie Whelan slakter Benítez. Esteban Cambiasso tror på Inter-seier.

Fabio Aurélio har slitt med en skade, og var ikke med da Liverpool i helgen røk ut av FA cupen for Barnsley. Brasilianeren ber nå sine lagkamerater om å komme over skuffelsen og slå Inter i morgendagens åttendedelsfinale.

- Selvtilliten er høy. Vi kan ikke la skuffelsen fra helgens kamp påvirke oss i denne, for det er en helt annen turnering. Sjansene våre er 50-50 etter min mening. Vi lever fremdeles i Champions League, og vi ønsker å avansere og kjempe om en ny tittel. Det er det viktigste nå, sier den skadeforfulgte venstrebacken til uefa.com.

- Liverpool har gjort det meget bra i Champions League, og det må vi fortsette med. Vi har tro på laget vårt, og på sjansene til avansement. Vi spiller den første kampen hjemme, og det er en god mulighet for oss til å få til et godt utgangspunkt.

Inter gjør det som kjent fantastisk i hjemmelig serie, men har aldri helt fått det til i denne turneringen. Aurélio er klar over hvor sterke resultater de har produsert i Serie A denne sesongen, og er også obs på svensken Inter har på topp. Zlatan Ibrahimovic har vist seg som en av verdens absolutt giftigste angripere denne sesongen.

- De gjør det meget bra i ligaen, og vi er klar over at de er en toppklubb. Dersom du skal gå videre i denne turneringen må du slå de beste i Europa, og Inter er av de beste. Dersom vi skal slå dem må vi opprettholde konsentrasjonen gjennom hele kampen, og være bra både fremover og bakover på banen. Det kommer til å bli en meget tøff kamp, men vi må tro på oss selv.

- Zlatan har vist seg som en kvalitetsspiller, som scorer mange mål og er god til å holde på ballen fremover i banen. Vi må passe på både han og hans lagkamerater, avslutter brasilianeren.

Ronnie Whelan med hard Rafa-kritikk
Etter at Liverpool nok en gang røk ut av FA cupen mot motstand fra lavere divisjoner, går Ronnie Whelan i dag ut med knallhard kritikk av Rafa Benítez.

- Det å bli slått av Barnsley... Jeg aner ikke hva som skjer. Det som ble prestert på banen var helt elendig, sier den tidligere midtbanemannen til RTE Radio.

- Du kan si at slikt kan skje i en enkeltkamp, men det virker ikke bare å være i enkeltkamper for Liverpool om dagen. Rafa har brukt enorme mengder penger på mange spillere, og de har ikke vært veldig gode kjøp. Folk skriker om å fjerne amerikanerne, men de  støttet manageren med store summer i sommer. Han har brukt 140-150 millioner, men har likevel ikke kommet nærmere Manchester United, Arsenal og Chelsea, avsluttet iren.

Cambiasso tror på Inter-seier
Esteban Cambiasso har vært en stor suksess i Inter etter overgangen fra Real Madrid for noen år tilbake. Den tynnhårede midtbanemannen kjemper med Javier Mascherano om plass sentralt på midten til Argentina, og har stor tro på laget sitt foran møtet med Liverpool i morgen kveld.

- Champions League er drømmeturneringen til Inter. Det er en spesiell turnering for oss, og minstekravet vårt er å nå finalen. Vi er ikke bekymret for motstanden. Liverpool er et godt lag, men vi har det som skal til for å slå ut våre rivaler i Europa, sier Cambiasso til Setanta Sport.

- Vi ville foretrukket å møtt et svakere lag, men dersom vi slår ut Liverpool vil vi være klare favoritter for å nå en finale. Disse kampene vil være spesielle for meg, siden jeg skal spille mot Steven Gerrard, Javier Mascherano og Xabi Alonso - så jeg skal gjøre mitt beste. Å vinne Champions League vil være en drøm som går i oppfyllelse for meg personlig.