Disiplinerte Carragher

Carra holder seg fortsatt i skinnet, med over tre måneder uten advarsel. Reservelaget spiller i Bolton i kveld.

Få suspensjoner for LFC
Midtbanespilleren Javier Mascherano stod nylig over en kamp som følge av fem advarsler i engelsk liga og cup denne sesongen, mens Xabi Alonso er uaktuell mot Chelsea førstkommende søndag. De står fortsatt på fem bookings, mens Jamie Carragher er den neste i faresonen med fire gule kort.

Carra fikk faktisk sitt fjerde for sesongen så langt tilbake som 3.november mot Blackburn, og har nå altså ikke kommet i engelske dommerbøker på over tre måneder. Hvis han greier å holde ut i tre eller fire kamper til, vil han også slippe å sone karantene.

Reglene er slik at fem gule innen utgangen av februar og du må stå over en kamp, en uke etter at det siste kortet er pådratt. Liverpool har igjen å spille mot Chelsea, Barnsley og Middlesbrough, samt en mulig omkamp mot Barnsley, på nasjonal jord i februar.

Neste tak er ti advarsler innen andre søndag i april, slik at Liverpool ligger godt an i forhold til å slippe billig unna med spillere som må sone suspensjoner under innspurten av sesongen.


Reservekamp i Bolton
Liverpools reserver skal endelig spille en ligakamp igjen, da man møter Bolton borte i kveld.

Kampen vises direkte på e-season på klubbens hjemmeside, og vi følger utviklingen her på liverpool.no fra kampstart kl 20.00.