Et kompliment at de spilte så defensivt

Kuyt mener at en tidlig scoring er meget viktig mot svært defensive lag. Uenig i Marriners forklaring om det annullerte målet. Liverpool har ikke kontaktet med Newcastle angående Michael Owen.

Dirk Kuyt mener man må ta det som et kompliment at Stoke opptrer så defensivt på Anfield, men nederlenderen har aldri opplevd å ikke gå seirende ut av en slik kamp tidligere. Alt ville blitt mye enklere dersom man hadde scoret et tidlig mål.
- Jeg har aldri tidligere spilt en kamp som den på lørdag uten å vinne den. Noen ganger kan slikt skje fordi man vet at Stoke kommer til å forsvare seg virkelig bra og få spillere bak ballen, uttaler Kuyt til Liverpool Echo.

- Det er et sterkt lag. De er en trussel på dødballer, men vi greide å håndtere den siden av spillet deres. Det er bare det at vi ikke klarte å få et tidlig mål som vi var ute etter. Det gjorde livet vanskelig for oss.

- Det er et kompliment til oss at lag kommer til Anfield og spiller på denne måten. Det vil komme flere lag hit som vil spille slik. Vi må sørge for at vi virkelig er fokusert og ta vare på de sjansene som kommer.

- Etter at man scorer det første målet, så vil det vanligvis bli enklere fordi motstanderen må fremover og spille. Men vi må vinne kamper som dominerer. Det er så enkelt som det.

Kuyt er fremdeles uforstående til at Gerrards frisparkmål ble annullert.
- Hvis målet hadde blitt godkjent, ville det hatt stor betydning for selvtilliten deres og måten de spilte på. Det var derfor skuffende at dommeren mente at målet ikke var korrekt. Jeg er 100% sikker på at det var mål fordi ingen berørte ballen etter at Stevie tok frisparket.

- Dommeren sa at han hadde tatt avgjørelsen fordi noen var i offsideposisjonen og i synsfeltet til keeperen, så det var virkelig skuffende for oss.

- Det var to tapte poeng, men nå får vi se frem til neste kamp.  Det fine er at vi har et par kamper foran oss for å få denne ut av systemet. Vi har Crewe hjemme i Carling Cup i morgen, og så borte mot Everton på lørdag. Vi må finne tilbake til seiersmelodien.

Ikke forhørt seg om Owen
Tony Barrett i Liverpool Echo tilbakeviser at Liverpool har vært i kontakt med Newcastle for å hente Michael Owen tilbake til Anfield. Rykter i søndagspressen påsto det motsatte.