Forlenger med Pennant?

Liverpool kan komme til å tilby Pennant en kontraktforlengelse på ett år for å unngå at han forsvinner på Bosman til sommeren. 25-åringen vil nok likevel være tilgjengelig for salg i januar.

Jermaine Pennant har ennå til gode å spille for Liverpool denne sesongen. 25-åringen har ikke engang vært på benken de fire siste kampene. Rafael Benítez var innstilt på å selge spilleren før overgangsvinduet stengte på mandag, og ble skuffet da Pennant avslo en overgang til Blackburn. Kantspilleren forventes å returnere til førstelagstroppen, og kan komme til å bli tilbudt en kontraktforlengelse på ett årl, skriver Oliver Kay i The Times. Liverpool vil forsikre seg mot at de mister ham på Bosman-overgang etter sesongslutt.

Pennant skrev under på en treårskontrakt da han kom fra Birmingham i 2006, men Liverpool har opsjon på å forlenge avtalen med ytterligere ett år. Det forventes at de benytter seg av den muligheten, men Pennant vil nok likevel gjøres tilgjengelig for salg når overgangsvinduet gjenåpnes i januar.