Fortsatt skepsis til nye eiere

En undersøkelse i Liverpool Daily Post viser at refinansiering og nye stadionplaner bare i beskjeden grad har gitt utskjelte Hicks og Gillett noe gjenvunnet støtte.

En fjerdedel mener at det siste fremstøtet til de amerikanske eierne har bidratt til å bedre situasjonen, men fortsatt er menneskene rundt de røde bekymret for mye gjeld og vil heller at klubben skal bli kjøpt av styrtrike arabere. Fremtiden til Tom Hicks og Rafael Benitez i Liverpool FC vurderes også som usikker, mens man er generelt enig om at det er en bra stadion man har tenkt å bygge.

Spørsmål og svar:

Nå som refinansiering er på plass, og Tom Hicks har støttet Rafa Benitez, er du mer fornøyd med situasjonen på Anfield enn du var for en uke siden?

Ja: 27%  Nei: 67,8%


Men tanke på den offentlige støtten som Hicks har gitt Benitez, tror du Benitez vil være på Liverpool også ved starten av neste sesong?

Ja: 49,6%  Nei: 50,4%


Ifølge refinansieringsavtalen skal en gjeld på £105M overføres på klubben. Er dette bedre eller verre enn fryktet?

Bedre: 46,4%  Verre: 53,6%


I hvor stor grad er du bekymret over den gjeldsbyrden som overføres på klubben?

Veldig bekymret: 61,2%  Ganske bekymret: 27,6%  Ikke spesielt bekymret; 9,8%  Ikke bekymret i det hele tatt: 1,3%


Vil du helst at Gillett og Hicks solgte seg ut til DIC?

Ja: 88,9%  Nei: 11,1%


Tror du Tom Hicks kan reparere sitt forhold til Liverpools fans?

Ja. 24,2%  Nei: 75,8%


Hva synes du om stadionplanene:

Bedre enn forventet: 25,3%  Gode, men ikke gode som de forrige planene: 19,3%  Realistiske: 14,9%  Ikke imponert: 3,7%  Jeg har fortsatt tvil om den planlagte stadion vil bli bygget: 36,8%


Her er forøvrig tegninger fra AFL, den konkurrerende arkitektfirmaet som tapte kampen med amerikanske HKS om planene til "Nye Anfield".