Frustrert Kuyt

Dirk Kuyt var en av dem som ikke greide å få hull på forsvarsmuren til Stoke, når de røde spilte mot ett mål uten å få uttelling. Solid seier for juniorene.

Annulering
Etter seier mot Manchester United skulle en god sesongstart bare konsolideres gjennom tre poeng mot Stoke, men slik ikke det ikke på en frustrerende ettermiddag på Anfield. Liverpool hadde 24 skudd mot mål, mot 1 for Stoke, mens for eksempel cornerstatistikken var 19-3 og de røde hadde ballen 76% av tiden. Nettmaskene fant man imidlertid ikke.

- Vi trodde vi hadde scoret ett via Stevie men dommeren sa det var offside, sa Dirk Kuyt etter kampen. - Det er frustrerende, men vi må likevel greie å komme tilbake etter en slik skuffelse og score en gang til.

- Vi hadde ballen mye og skapte mange sjanser, men når alt kommer til alt må du få ballen i nettet dersom du skal vinne kamper. Du ønsker alltid å vinne hjemme, og spesielt mot lag som Stoke.

- Det var som om man spilte angrep mot forsvar siden de hele tiden hadde 10 mann bak ballen. Det er likevel vår jobb å kunne bryte dem med og vi greide ikke å ta vare på de mulighetene vi hadde.

- Fotballen kan være slik. Etter å ha slått Manchester United forrige uke hadde vi en god sjanse til å holde det gående og det er skuffende at vi ikke greide nettopp det.

- Nå må vi imidlertid se framover. Vi skal spille borte mot Everton neste uke og må legge dette bak oss med en seier der. Vi fikk en fin seier der forrige sesong og jeg har også personlig gode minner fra den kampen, slik at det forhåpentligvis kan bli det samme igjen.


3-0 til U18
Scoringer fra James Ellison, Lauri Dalla Valle og Marvin Pourie sørget for at juniorene vant 3-0 borte mot Sheffield Wednesday på lørdag.

- Vi kontrollerte kampen fra start til mål og spilte fin og offensiv fotball, kunne trener Hugh McAuley fortelle Liverpools hjemmeside.

- Vi scoret tre utmerkede mål. Ellison fikk den første etter godt forarbeid av Adam Pepper og Nathan Eccleston(bildet), mens Dalla Valle så gjorde 2-0 med en utmerket avslutning etter forarbeid av Nathan. Marvin kom inn som innbytter og sørget for et flott siste mål og vi kunne hatt ytterligere flere scoringer mot slutten.

- Vi hadde Christopher Buchtmann tilbake etter hamstringproblemer og han gjorde det meget bra da han kom innpå som venstreback i 2.omgang.

Liverpool: Martin Hansen, Michael Scott, Alex Cooper (Christopher Buchtmann 60), Andre Wisdom, Joe Kennedy, Astrit Ajdarevic, James Ellison (Marvin Pourie 75), Adam Pepper, Lauri Dalla Valle, Nathan Ecclesston, Alex Kacaniklic (David Amoo 70). Reserver: Jack Metcalf, Deale Chamberlain