Gamle kjente mister Anfeld

Dominic Matteo og Salif Diao er begge i Stoke, men ingen ventes å få spilletid mot tidligere lagkamerater. Reservene med ny dato mot Man Utd. Innsamling for Michael Shields.

På gamle tomter
Dominic Matteo er i Stoke på en uke til uke kontrakt, mens Salif Diao også har kontrakt med det nyopprykkede laget på Britannia Stadium. Ingen av dem synes imidlertid å være nær førstelaget for øyeblikket og ventes heller ikke å få plass på benken mot Liverpool i morgen.

- Selv om jeg ikke kommer til å spille, vil jeg gå ned trappa i tunnelen og berøre skiltet med "This is Anfield", sier Matteo som spilte sin siste av 155 kamper i helrødt mai 2000.

- Når du går gradene i Liverpool er det noe du alltid gjør. Jeg er imidlertid i Stoke for øyeblikket og trener med guttene, slik at jeg det er klart at jeg ønsker at Stoke skal få et godt resultat.

- Hvis man greier poeng på et sted som Anfield vil det gi enormt med selvtillit framover denne sesongen.

- Jeg skulle gjerne ha spilt på Anfield igjen da jeg har vært ganske heldig de gangene jeg har kommet tilbake. Jeg synes å huske at jeg fikk en seier og en uavgjort med Leeds.

- De som får mulighet til å spille vil få en stor erfaring og en stor opplevelse. Jeg er ikke sikker på om alle helt har skjønt ennå at de spiller i Premier League, men dette vil uansett bli noe spesielt. Det er en sjanse for dem til å vise at de er toppspillere.

- Det er fansen og klubbens historie som gjør dette til en slik stor klubb.

Reservekamp flyttet
Liverpools reserver har fått flyttet sin bortekamp mot Manchester United fra 6.november til torsdag 29.januar 2009.


Pengeinnsamling på Anfield
SOS, Spirit of Shankly, arrangerer før kampen mot Stoke City en innsamling til kampanjen "Free Michael Shields". Shields fyller 22 denne helgen, og har sittet i fengsel etter feilaktig å ha blitt anklaget og dømt for å ha kvestet en mann mens han var på tur i forbindelse med Champions League finalen i Istanbul.