Gillett i hardt vær?

Rapporter både i engelsk og canadisk presse tyder på at George Gillett sliter med økonomien, noe som kan få konsekvenser for hans eierforhold i Liverpool FC. Sjeiken ikke lenger interessert?

George Gillett jr kan få problemer med å beholde sin andel av Liverpool FC. Det melder Daily Telegraph. I januar i år skal nemlig amerikaneren ha tatt opp et personlig lån på 75 millioner dollar hos det amerikanske firmaet Mill Financial. Renten på lånet skal være på 19%, og Gilletts andel av Liverpool FC skal ha blitt stilt som sikkerhet.

På grunn av finanskrisen skal Gillett slite med å innfri betingelsene i lånet, noe som kan føre til at hans andel i Liverpool FC havner på nye hender.

- Jeg føler meg ikke komfortabel med å kommentere denne saken. Det må Mr Gillett gjøre, siteres Ron Devine hos lånegiveren.

Samtidig med rapportene om at Gillett sliter med økonomien, melder tabloidavisen Daily Mail at finanskrisen også merkes i Dubai. Avisen hevder nå at kongefamilien der ikke lenger er interessert i å kjøpe Liverpool FC. Det er den høye prisen, i størrelsesorden £500M, som har overbevist Sheikh Al-Maktoum om å droppe et kjøp, om man skal tro disse rapportene.