Hicks jakter stadig på kapital

Tom Hicks har ikke gitt opp jakten på kapitalen som vil gi ham fullstendig herredømme over Liverpool FC. Lucas Leiva fornøyd med sin første sesong i helrødt. Yossi Benayoun fyller 28 år i dag.

Liverpool-eier Tom Hicks skal ifølge nyhetsbyrået Reuters være i samtaler med såkalte hedgefonds, i håp om at disse skal hjelpe ham å reise kapital til å kjøpe ut medeier George Gillett og finansiere byggingen av Liverpools nye stadion i Stanley Park.

Det var The Daily Telegraph som i dag var de første som meldte at amerikaneren er i samtaler med de samme hedgefonds som hjalp Glazer-familien med oppkjøpet av Manchester United. Noen slike hedgefonds er navngitt som aktuelle pengeutlånere i artikkelen, nemlig Perry Capital, Och-Ziff Capital Management og Citadell.

Ett hedgefond skal allerede ha sagt nei til Hicks, men Liverpool-eierens rådgivere blir fortsatt rapportert å være i samtaler med et par andre.

Reuters har ikke lykkes å få tak i Hicks for en kommentar til disse rapportene.

Lucas fornøyd med egen fremgang
Lucas Leiva stiller seg i dag i rekken av Liverpool-spillere som lar seg imponere av Fernando Torres.

- Torres blir stadig bedre, og han er veldig viktig for laget. Med Torres på banen vet du at du alltid har en god sjanse til å gjøre mål, og det er viktig for selvtilliten i laget. Han misbruker ikke mange sjanser, og har hatt en stor sesong. Forhåpentligvis kommer han til å score like mange mål neste sesong også, slik at vi kan nærme oss ligatittelen, uttaler Lucas til liverpoolfc.tv.

Søndagens seier over Manchester City medførte at Liverpool kun tapte en enslig ligakamp på Anfield denne sesongen. De røde har nå fire poeng mer enn de sanket i fjor, og har fortsatt en kamp igjen å spille.

- Det var viktig å vinne i går, ikke minst fordi det var vår siste hjemmekamp for sesongen. Vi skulle ønske at vi vær nærmere ligatittelen, men vi har hatt en god sesong. Vi har tapt bare en ligakamp på Anfield, men dessverre ble de mange uavgjortkampene utslagsgivende, konstaterer brasilianeren.

- Vi har avsluttet sesongen sterkt, ved å vinne mange kamper. Nå må vi prøve å runde av med en ny seier mot Tottenham kommende helg, legger han til.

Lucas er ellers fornøyd med den personlige fremgangen han har hatt under sin første sesong på øyriket.

- Jeg var fornøyd med at jeg fikk starte kampen mot Manchester City. Dette var min 31. kamp for klubben, og jeg synes jeg gjør fremskritt hele tiden. Det var hardt å ryke ut i semifinalen i Champions League, ikke minst fordi vi spilte så bra. Men nå må vi bare glemme det, og fokusere på neste sesong. Vi kan ikke endre på det som har skjedd uansett, og vi må nå sørge for å avslutte denne sesongen bra med en seier mot Tottenham, avslutter midtbanespilleren.

Benayoun fyller år
Midtbanespiller Yossi Benayoun fyller 28 år i dag. Vi gratulerer med dagen!