Hicks: - Vi snakket med Klinsmann

Tom Hicks innrømmer overfor Liverpool Echo at han og George Gillett har hatt samtaler med Jürgen Klinsmann om managerjobben i LFC i tilfelle Rafa Benitez skulle finne på å forlate klubben.

Liverpool Echo avslører i dag at Tom Hicks og George Gillett virkelig holdt et hemmelig møte med Jürgen Klinsmann, da de ønsket den tidligere tyske landslagssjefen som den neste manageren i Liverpool FC.

Hicks insisterer på at dersom samtalene hadde ført frem, så ville de ikke ha resultert i noen øyeblikkelig avskjedigelse av Rafael Benitez. Liverpool-eieren insisterer på at tyskeren kun var en "forsikringspolise".

- Vi prøvde å forhandle frem en løsning, som en forsikring å ha i bakhånd, slik at Klinsmann kunne ha blitt manager om Rafa forlot oss til fordel for Real Madrid eller andre klubber, slik det gikk rykter om i pressen i Storbrittannia, er den oppsiktsvekkende uttalelsen fra Tom Hicks til Echo.

- Eller i tilfelle at vi ikke klarte å kommunisere eller samarbeide av en eller annen grunn, legger han til.

Echo avslører også at eierne ville ha prøvd å finne en erstatter for Benitez dersom Liverpool hadde røket ut av gruppespillet i Champions League. I tillegg hevder Echo at amerikanerne i høst hadde gjort en avtale med Dubai International Capital om kjøp av en mindre aksjeandel i klubben. Denne avtalen kollapset grunnet verdsettingen av klubben.

Echo skriver også at Hicks nå skal ha godt håp om å finne en løsning for å refinansiere lånet han og Gillett har tatt opp i forbindelse med oppkjøpet av klubben, samt å låne ytterligere midler til å bygge nytt stadion. Planene for det nye stadionanlegget blir ifølge Echo offentliggjort mot slutten av inneværende uke.