Hobbs ved skilleveien

Jack Hobbs innrømmer at han er usikker på om han har en fremtid hos Liverpool FC, etter å ha gjennomført en sesong med store kontraster. Pre-season starter 2.juli.

Jack Hobbs var på banen fem ganger for førstelaget til Liverpool før jul siste sesong, men Martin Skrtel ble kjøpt i januar og det ble bestemt at den store midtstopperen skulle gå på utlånt til Scunthorpe.

Etter en bra start for laget som slet i bunnen av Championship, ble Jack først flyttet ut på høyrebacken før han mot slutten av sesongen måtte slite benken. Kontrakten på Anfield løper ut i 2009, og spilleren selv innrømmer at det kan være at han må finne seg en ny klubb i sommer.

- Jeg er sikker på at noe vil skje denne sommeren, sier Hobbs til nettstedet spaldingtoday. - De vil enten forlenge min kontrakt eller selge meg.

- Jeg ønsker å bli (i Liverpool), men til slutt dreier det seg om å få spille førstelagsfotball. Jeg er på alder hvor jeg ønsker å kunne skaffe meg et navn. Det ville være ideelt om så skulle skje hos Liverpool, men vi får vente å se, fortsetter spilleren som fyller 20 år i august.

- Totalt sett har det vært en god sesong for meg. Jeg fikk min debut på førstelaget og spilte i Premier League, noe som var en drøm som gikk i oppfyllesle.

- Jeg fikk muligheten til å markere spillere som Shevchenko, Anelka og Fowler, og satt på benken i Champions League mot Besiktas og Marseille.

- Jeg ble ikke skuffet over det, men det var åpenbart at jeg kom lenger bak i køen hos Liverpool og at det var den riktige avgjørelsen å gå ut på lån, sier Jack om det faktum at Martin Skrtel ble kjøpt.

- Jeg så fram til å spille hver uke, og det var så frustrerende siden jeg følte at jeg hadde gjort det ganske bra, sier Hobbs etter å ha scoret sitt første ligamål mot Stoke og spilte ni kamper før han ble satt ut av laget.

I intervjuet bekreftes det også at Liverpools spillere, i hvert fall de som ikke er opptatt med landslagspill, vil starte treningen på Melwood igjen 2.juli.