Hyypiä ute

Echo melder at Hyypiä ikke er friskmeldt etter hamstringskade. Riera skal ankomme Merseyside i dag. Keane tror på avansement, og synes samarbeidet med Torres begynner å fungere.

Liverpool Echo skriver at Rafael Benítez ikke har noen nye skadebekymringer før kveldens kamp mot Standard Liège, men at Sami Hyypiä ikke vil være tilgjengelig da han fortsatt ikke er klar etter hamstringskaden som holdt ham utenfor mot Middlesbrough på lørdag.

Tony Barrett melder også at Albert Riera skulle komme til Merseyside i dag slik at Liverpool kan få sluttført kantspillerens overgang før helgen.

Torres-samarbeidet begynner å fungere
Robbie Keane mener at kampen mot Middlesbrough viste at samarbeidet med Fernando Torres begynner å komme seg.
- Fernando og jeg klarte å finne hverandre noen ganger mot Middlesbrough på lørdag. Det er definitivt et par tegn på at samarbeidet utvikler seg.

- Det ville selvsagt vært hyggeligere om én av oss hadde scoret, men det betyr ingenting hvem som scorer målene så lenge noen gjør det og resultatene følger. Det er det viktigste.

Og om kveldens kamp hadde Keane følgende å si til Livepool Echo.
- Vi vet hvilken stor kamp dette er, men alle kamper må vinnes når man er i en klubb som Liverpool. Det var vanskelig da vi spilte mot Liège borte. Da var vi ikke på vårt beste den kvelden, men vi vet hvor viktig denne kampen er fordi Liverpool har behov for å være i Champions League. Jeg er sikker på at guttene er klare for kampen og at de ser frem til den.

- Det var en vanskelig bortekamp. De spilte bra og gjorde det vanskelig for oss. Heldigvis så reddet Pepe Reina straffespark. Nå må vi dra nytte av det ved at vi har fordel av å spille hjemme.

- Vi vet at fansen støtter oss fordi de alltid er fantastiske, spesielt på e-cup-kvelder. Forhåpentligvis vil vi gi dem noe å glede seg over i i kveld.