Ingen avklaring om Torres

Benítez har ennå ikke tatt en avgjørelse om Torres blir med mot Tottenham. Keane tilgjengelig. Portsmouth-kampen har gitt Rafa hodebry med laguttaket.

Rafael Benítez har ennå ikke bestemt seg om han skal ha med Fernando Torres til morgendagens kamp mot Tottenham. Spissen er på god vei tilbake etter en hamstringskade som har holdt ham utenfro de fire siste kampene. På spørsmål om Torres er friskmeld, svarte Benítez følgende til Sky Sports News.
- Nesten. Vi må undersøke i dag. Det vil være siste treningsøkt, og vi må ta en avgjørelse. Han er veldig tett på.

Ifølge Liverpool Echo har manageren ikke spesielt lyst til å forhaste seg med 24-åringen.
- Det kan være bedre om Torres blir igjen på Merseyside og ikke reiser med resten av troppen til Tottenham-kampen. Vi får se, uttaler Rafa til Liverpool Echo.

Robbie Keane har slitt med en lyskeskade, og han ble byttet inn i siste spilleminutt mot Portsmouth. Benítez mener iren nå er helt frisk til å møte sin tidligere klubb.
- Han er tilgjengelig, så det vil bli min avgjørelse, forteller Benítez til Sky Sports News.

- Han ønsker å spille hver kamp. Han var en nøkkelspiller for dem i mange år. Han er en fantastisk proff. Han gir alltid 100 prosent. Jeg tror fansen vil sette pris på det.

Dabiel Agger, Javier Mascherano, Robbie Keane og Albert Riera kan komme til å figurere i startoppstillingen igjen etter å ha blitt hvilt mot Portsmouth. Benítez innrømmer imidlertid at noen av spillerne som ikke spiller så ofte har gitt ham hodebry foran morgendagens kamp.
- Resultatet mot Portsmouth viser bredden og kvalitet på stallen. Vi har konkurranse om plassene og en god lagånd, påpeker Rafa over Liverpool Echo.

- På onsdag byttet vi ut fire spillere, men vi vant kampen. Det er et godt tegn.

- Vi var i stand til å beskytte et par spillere, men nå er det vanskeligere fordi spillere som kom inn gjorde jobben sin, og vi vant kampen.

- Som manager vil man alltid ha konkurranse om plassene, og det har vi.

Chelsea og Manchester United er bookmakerenes favoritter til å vinne Premier League. Det har Benítez ingen problemer med å akseptere.
- Jeg bryr meg ikke om dette. Jeg konsentrerer meg bare om fotballen. Jeg vil forsøke å være der så mye vi kan.

- Vi ser at Chelsea er veldig, veldig sterke. Det er også United og Arsenal.

- Aston Villa henger på, så vi har noen sterke lag. Det vil være slik helt til slutten av sesongen.