Insúa og Plessis forventes å starte

Daily Post tror på spilletid for Plessis, Insúa, El Zhar, Lucas, N'Gog og Hyypiä. Debut for Degen? Pennant tvilsom. Gerrard imponert over Plessis. Crewe har vært på omvisning. Ukjent dommer.

Rafael Benítez varslet i går at Diego Cavalieri kommer til å debutere for Liverpool mot Crewe etter overgangen fra Palmeiras i sommer. Som nevnt tidligere i dag vil sannsynligvis også Daniel Agger være i startoppstillingen mot "The Railwaymen". Liverpool Daily Post tror ikke at Jay Spearing eller Stephen Darby blir å finne i troppen til dagens kamp, selv om duoen imponerte under pre-season.

Philipp Degen kan få sin debut, og det forventes at Emiliano Insúa og Damien Plessis er med fra start. Steven Gerrard er i hvert fall imponert over hva han har sett av Damien Plessis så langt. Den 21-årige franske midtbanespilleren debuterte mot Arsenal på Emirates Stadium forrige sesong. Denne sesongen var han blant Rafas elleve utvalgte mot Standard Liége og Sunderland da flere spillere var skadet eller var opptatt med de olympiske leker.

- Damien har gjort det bra. Det har skjedd veldig fort for ham. Han er fortsatt en ung gutt. Han vil lære utrolig mye fra erfaringene han har fått. Han har talent, og er en spiller for fremtiden, forteller Steven Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Det er kanskje urettferdig at han har blitt kastet inn på dypt vann allerede fra begynnelsen av sesongen.

- Med unggutter må man vanligvis ta dem med på laget litt etter litt, men manageren var uten skadede spillere og spillere i OL. Damien ble kastet inn, og han klarte seg bra.

- I løpet av et par års tid har han lært av erfaringene han har fått. Som et resultat vil han være en bedre spiller.

Liverpool Daily Post mener også at Nabil El Zhar, Lucas Leiva, David N'Gog og Sami Hyypiä er aktuelle fra start. Fabio Aurelio er fremdeles ute. Jermaine Pennant er visstnok tvilsom etter å ha fått seg en smell mens han spilte for reservelaget i forrige uke.

Crewe på omvisning
Crewe har varmet opp til dagens kamp i Carling Cup med en omvisning på Anfield. Manager Steve holland betalte £10 per hode for at spillerne skulle bli bedre kjent med den legendariske banen. Holland fryktet at spillerne ikke vil håndtere det å spille på Anfield, så han lot dem ta del i de vanlige omvisningene på 45 minutter.

- Liverpool kan være en skremmende opplevelse, så jeg tok hele troppen med til Anfield for en omvisning. Jeg regnet ikke med at vi hadde mange spillere med erfaring fra å spille på Anfield, men jeg innså ikke at flesteparten aldri hadde vært der tidligere.

- Så vi fikk det ut av systemet. Vi tok bilder, lot hodet falle da vi gikk gjennom tunnelen og berørte skiltet med "This is Anfield". Vi fikk unna turistdelen. Det vil trolig legge frykten til siden på kampdagen.

Calvin Zola (legg), midtbanespiller Michael O'Connor (gnagsår) og Byron Moore forventes å bli klare. Chris McGready er eneste spiller på skadelisten.

Ukjent dommer
Michael Oliver dømmer for første gang på Anfield. 23-åringen fra Ashington i Northumberland er den yngste dommeren noen gang i The Football League. Han ble tidenes yngste da han som 21-åring dømte Grimsby mot Hereford 10. mars 2007. Samme sesong ledet han playoff-finalen i Conference mellom Morecambe og Exeter på Wembley. Han hadde håpet å ta steget opp til Premier League denne sesongen, men mislyktes. I forrige runde dømte han Blackburns 4-1-seier mot Grimsby. I helgen var han fjerdedommer i Sunderland-Middlesbrough. Kveldens assistentdommere er David Unsworth og Tony Horton. Scott Mathieson er utnevt til fjerdedommer.

Seneste møter
Liverpool og Crewe møttes senest i ligacupen i 1990-91. De røde vant 9-2 sammenlagt. Det foreløpige siste møtet mellom lagene var i FA-cupen på Gresty Road i 1992. Liverpool seiret 4-0.