Irwin vil kjempe seg inn på reservelaget

Den unge scouseren Steven Irwin håper å kjempe seg til en fast plass på Liverpools reservelag. Enten som sentral midtbanespiller eller som høyreback.

17 år gamle Steven Irwin ble flyttet opp fra akademiet til Melwood i sommer, og fikk spille de siste minuttene av Liverpools reservelagskamp mot Middlesbrough i forrige uke. Nå håper den allsidige tenåringen at han klarer å spille seg til fast plass på Gary Abletts reservelag.

Irwin har faktisk spilt i samtlige posisjoner, inkludert keeper, i løpet av sin karriere på akademiet. På U18 ble han i fjor benyttet både som høyreback og sentral midtbanespiller.

- Min allsidighet kan slå begge veier. Sliter reservelaget med skader, kan det hende at manageren kaster meg inn i en eller annen uvant posisjon. Jeg er i stand til å håndtere det. Men jeg ønsker selvsagt å spille meg til en fast plass. Spiller du i samme posisjon hele tiden, vil du utvilsomt bli bedre i den posisjonen, sier scouseren til liverpoolfc.tv.

- Jeg håper å spille fast enten på midtbanen eller på høyrebacken, og at jeg for fremtiden ikke blir flyttet rundt i nye posisjoner hele tiden. Jeg mener at jeg er best som sentral midtbanespiller. Jeg er litt bedre der enn som høyreback. Men jeg får bare se hva som skjer de kommende månedene.

- Jeg har spilt i samtlige posisjoner i min tid i Liverpool. Jeg fikk faktisk prøve meg som keeper i en kamp mot Wolves for to år siden, fordi målvakten vår ble skadet etter 10 minutters spill. Jeg klarte faktisk å gjøre en rekke redninger, så til og med det var en morsom erfaring å ta med seg videre.