JUSTICE for Anne Williams

De er satt i gang en innsamling for Anne Williams - moren til en av de omkomne på Hillsborough. Hun jobber med å saken sin opp i Menneskerettighetsdomstolen i Haag.

Det er mangårige Liverpoolsupporter, Olav Rosvold, som står bak innsamlingen og han har sendt oss følgende mail:

"Hun har som dere sikkert vet havnet i et økonomisk uføre etter å ha arbeidet omtrent hver dag i ca. 15 år for at Britiske myndigheter skal ta ansvar for det de forårsaket den tragiske dagen. Anne har brukt alt hun har hatt av midler + litt til, og har også fått ettergitt en del regninger fra advokaten sin, men likevel er dette en svært kostbar prosess.

Hun har jo i en årrekke samlet masse bevis og snakket med mange vitner, som alle bekrefter det hun har fremskaffet av opplysninger. Anne har jo tidligere vært involvert i de to store gruppene HFSG og HJC, før hun brøt ut og startet Hope for Hillsborough. Den skal vel nå endre navn til Hope for Justice.

Det hun nå jobber for er å få saken opp for Menneskerettighetsdomstolen i Haag. 7 dommere skal over lengre tid ha gjennomgått bevisene hun har presentert, og hun avventer nå i spenning videre utfall av saken. Håpet er vel i det lengste at hun skal få saken opp for vanlige domstoler igjen.

Jeg har så langt mottatt vel 5000 kr til min konto i Sparebanken Sogn & Fjordane, kontonr. 3705 11 65722.

Kan jo nevne at en viss kjøpmann på Hamar har donert kr 1000,- og at Liverbirds Kristiansand både har donert kr 500,- og hatt innsamling på Uptown og fått inn kr 1741,-

En ide kan jo være å motivere til lokale innsamlinger på puber og hos de ulike Supporterklubbene rundt om i Norge, og ellers i Skandinavia.

PS: Kommer selvsagt til å holde dere informert, og avhenging av størrelse på totalbeløp også involvere bankens ledelse, slik at overføring blir gjort ordentlig".

Takk for det Olav - Supporterklubben kommer til å gi sitt bidrag og håper mange støtter opp!

Aktuelle linker:

Hope for Hillsborough 

De skulle bare på en fotballkamp (Fra The Kopite)