LFC ikke interessert i Owen

Ifølge Liverpool Echo skal Liverpool FC ikke være interessert i å hente Michael Owen i januar. Viktig å spille mot West Ham uten frykt. Keane fra start? Momsredusjon også på supporterutsyr.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at Liverpool ikke er interessert i å hente Michael Owen tilbake. Det antas at Owen kan være tilgjengelig for £2M i januar, og gårsdagens rapporter hevdet at Benítez kunne stå klar til å tilby ham en overgang til Liverpool.
- Echo forstår det slik at de rødes sjef ikke engang vurderer en slik overgang for Owen, skriver Tony Barrett.

Mål om å ta over 1.plassen
Rafael Benítez sier at Liverpool skal gjøre sitt beste for å ta over 1.plassen i Premier League i dag.
- Vi vet at vi kan gå opp på 1.plass i ligaen i kveld. Det er hva vi har satt oss som mål. Vi skal forsøke vårt ytterste for å gjøre det, men det er viktig at spillerne er fokusert. Det er også viktig at vi spiller vårt naturlige spill uten frykt, forteller Rafa til Liverpool Echo.

- West Ham er et godt lag med en ung manager, men vi vet at dersom vi spiller vårt spill, vil vår kvalitet komme frem.

- Det er viktig å vite at en seier i det 90.minutt er like viktig som en seier som kommer i det første minuttet. Det er noe jeg alltid sier til spillerne, og det er det samme for supporterne.

- Vi ønsker at de kan skape en fantastisk positiv atmosfære fordi de virkelig kan utgjøre en forskjell.

Keane fra start?
Liverpool Echo tror at Robbie Keane blir å finne i startoppstillingen mot West Ham

Momsreduskjon gir billigere supporterutstyr
Den britiske regjerens vedtak om å redusere momsen fra 17,5% til 15% vil også bety at supporterutstyr blir billigere, både i klubbutikkene og på Internett. Fra mandag 1.desember vil en hjemmedrakt koste £39,15 mot £40 før momsreduksjonen. Momsreduksjonen gjelder ikke barneklær som tidligere ikke har vært momsbelagt. Artikler som allerede har redusert pris, som bortedrakten, og produkter som koster mindre enn £2,50, vil ikke påvirkes.