Liverpool-stoff i radioen

Det blir masse Liverpool-stoff på NRK P1 og NRK P2 i dagene og ukene som kommer. Det første programmet er faktisk på lufta akkurat nå.

Ragnhild Ansnes Lund i Radiodokumentaren NRK P2/Norgesglasset NRK P1 minner om at det blir mye Liverpool-stoff på radioen i dagene og ukene som kommer.

- I tillegg til selve dokumentaren om norske Liverpool-supportere som sendes i NRK P2 kommende lørdag kl 1003 med reprise søndag kl 2103 vil det komme en serie på intet mindre enn minst ni episoder om Liverpool på programmet Norgesglasset i NRK P1, avslører hun overfor liverpool.no.

I dag kan man høre et utdrag fra dokumentaren "Du vil aldri gå alene" om hvordan fotballen hjelper hukommelsen (I programmet Norgesglasset nå mellom kl 14 og 15).

Så drar P1 i gang med en hel serie som starter mandag 12.mai.

Deretter kan man hver mandag og tirsdag i tidsrommet mellom kl 13 -15 høre Liverpool-stoff en måned til ende på NRK P1.

- En fattig, men bitteliten, trøst etter nederlaget onsdag, sier Ansnes Lund.

- Tusen takk til alle som har bidratt på e-post eller med intervju. Bare noen få dukker opp i dokumentaren på lørdag, men alle har vært viktige bidragsytere for at jeg har skjønt bedre hva dette handler om. Mange flere dukker opp i Norgesglasset. Og kanskje blir det bok en dag, hvem vet - da kommer i alle fall mange flere historier med, avslutter hun.