Mascherano håper fortsatt på OL-spill

Mascherano ønsker å bli historisk, å bli den første argentiner til å forsvare et OL-gull. Ingen overgang for Adam Hammill før tidligst i juli. Philipp Degen byttet inn.

Mascherano er svært innstilt på å hjelpe Argentina med å forsvare OL-tittelen. 23-åringen vil i så fall bli den første argentiner til å vinne gullmedaljer i to påfølgende OL. Rafael Benítez skal imidlertid være lite lysten på å frigi midtbanespilleren til mesterskapet, noe som vil bety at spilleren mister de fire første ukene av sesongen. De røde har allerede gitt Lucas tillatelse til å delta for Brasil, og dermed vil Liverpool ha få midtbanealternativ igjen. I Sør-Amerika har OL-fotballen langt større status enn for eksempel i Europa.
- Det er viktig for enhver idrettsutøver å forsvarere en gullmedalje. Jeg kan bli den eneste personen i landet mitt til å klare det, og jeg vil bli historisk, uttaler Mascherano.

- Jeg skylder Rafa mye i karrieren min, og jeg setter stor pris på ham, men jeg ønsker å dra til Beijing, fordi ingenting teller mer for meg enn å hjelpe landet mitt.

- Han vet at jeg ofrer livet på banen hver gang jeg spiller for Liverpool.

Javier Mascherano er for tiden på samling med det argentinske A-landslaget, der de forbereder seg til treningskamper mot Mexico (4.juni i San Diego, USA) og USA (8.juni), før de to viktige VM-kvalifiseringskampene mot Ecuador (15. juni) og Brasil (18. juni).

Ingen overgang for Hammill før tidligst i juli
Flere klubber ryktes å være på jakt etter Adam Hammill, men ingenting vil bli avgjort før spilleren returnerer til preseason-trening i begynnelsen av juli.
- Adam har fort kort tid siden avsluttet et låneopphold i Southampton. Han ønsker å finne ut hvilke planer Liverpool har for ham, uttaler Tam Byrne, spillerens agent.

- Han vil ikke få greie på det før han returnerer for preseason-treningen i juli, da han er på ferie i øyeblikket.

- Jeg vil ikke bli overrasket om han bli lånt ut igjen, men jeg har ikke blitt fortalt at jeg skal finne en ny klubb til ham.

- Hvis han blir utlånt, så er det en sjanse for at han vil returnere til Skottland.

Degen byttet inn
Sveits vant i går 3-0 hjemme mot Liechtenstein i nasjonens siste oppvarmingskamp før EM. Philipp Degen ble byttet inn i det 59. minutt på stillingen 2-0. Sveits møter Tsjekkia i EMs åpningskamp lørdag 7. juni kl. 18:00.