Mourinho benekter kontakt med Liverpool

Jose Mourinhos personlige rådgiver benekter at portugiseren har tatt kontakt med Liverpools amerikanske eiere angående managerjobben på Anfield, og slakter engelske søndagsaviser.

Jose Mourinhos personlige rådgiver har gått ut i media og benektet avisoppslag om at den tidligere Chelsea-manageren har tatt kontakt med Liverpools eiere for å tilkjennegi sin interesse for managerjobben på Anfield.

Flere engelske søndagsaviser påstod i går at portugiseren brukte en tredjepart til å informere George Gillett og Tom Hicks om at han er interessert i å ta over etter Rafael Benitez, om amerikanerne ønsker å kvitte seg med spanjolen i sommer. Disse skriveriene beskriver nå hans personlige rådgiver, Eladio Parames, som "tull" og "løgn".

- Noen medier har satt Jose Mourinhos navn i forbindelse med flere klubber uten å sjekke om dette er sant. Denne type desinformasjon fortjener helt klart å bli avfeid. Jeg kan bekrefte at det ikke stemmer at eierne av noen klubb har blitt kontaktet av en tredjepart, uttaler Parames i en pressemelding.

- Jose Mourinho eller hans agent, Jorge Mendes, har aldri kontaktet noen klubb eller klubbeier og tilbydd sine tjenester, legger han til.

- Det er uakseptabelt at den skruppelløse pressen prøver å profittere på å bruke Mourinhos navn til å skape en kontroversiell situasjon hos ulike klubber på denne måten.

Hyypiä prøver å stenge spekulasjonene ute
I England er tabloidavisene fulle av spekulasjoner rundt Liverpool, Rafael Benitez og klubbens amerikanske eiere om dagen. Sami Hyypiä oppfordrer nå sine lagkamerater til å ignorere disse skriveriene og konsentrere seg om å spille fotball i stedet.

- Vår jobb er å fokusere på spillet. Det som skrives i pressen har vi ingenting med, og burde ikke affisere oss på noen måte. Vi må fortsette å konsentrere oss om kampene. Det er jobben vår.

- I fotballens verden kan ting skje veldig fort, og du kan ikke gjøre noe med det. Dersom det er konflikter av noe slag, håper spillerne at disse kan bli løst.