Németh fra start

Krisztián Németh spiller for første gang fra start for reservelaget denne sesongen i kveldens kamp mot Blackburn. Darby tilbake fra skade. Huth hjemme etter landskamper. Bruce vil ikke selge Heskey.

Krisztián Németh spiller fra start for første gang for Liverpools reservelag denne sesongen når Blackburns nest beste står på motsatt banehalvdel i Warrington. Spissen har vært ute med skade siden midten av august, men kom inn som innbytter i forrige ukes 1-1-oppgjør mot Newcastle. Den ungarske U21-landslagsspilleren starter på topp sammen med Dani Pacheco. Reservelagskaptein Stephen Darby er også tilbake etter et kort skadeopphold. Han skal spille venstreback da Emmanuel Mendy får fornyet tillit på motsatt side. Ronald Huth er på plass etter å ha deltatt i en firenasjonersturnering for Paraguay U20.

Liverpool: Peter Gulacsi, Emmanuel Gomis Mendy, Stephen Darby [kaptein], Mikel San Jose Dominguez, Ronald Huth, Damien Plessis, Gerardo Bruna, Jay Spearing, Krisztian Nemeth, Daniel Pacheco, Vincent Weijl.
Innbyttere: Steven Irwin, Martin Hansen, Jordy Brouwer, Daniel Ayala, Ryan Crowther.

Blackburn: Mark Bunn, Tony Kane, Dean Winnard, Jonathan Flynn, Gavin Gunning, Alex Marrow, Alan Judge, Bryan Hodge, Josh O'Keefe, Aaron Doran, Andrew Haworth.
Innbyttere: Marcus Marshall, Bjørn Bussmann, Julio Santa Cruz, Jason Lowe, Jonathan Bateson.

Kampen har avspark klokken 20.00, og vises direkte på LFC TV. Vi oppdaterer også kampen her på liverpool.no med de viktigste hendelsene.

Bruce vil ikke selge Heskey
Emile Heskey er en av spillerne som har stått i ryktespaltene angående en mulig overgang til Liverpool i januar. Også Aston Villa, Everton og Manchester City sies å være interessert. Wigan-formann Dave Whelan har åpnet for et salg av spissen, men manager Steve Bruce er liten lysten på å selge. Det vil i så fall koste kjøpende klubb dyrt. Bruce sier Wigan kan ende opp med nedrykk og tape £30M i inntekter om Heskey forsvinner.
- Vi ønsker ikke å miste ham. Du behøver ikke å være Einstein for å forstå det, uttaler Bruce til TalkSPORT.

- Jeg er sikker på at formannen vil støtte meg på dette. Vi kan få tre eller fire millioner pund for Heskey i januar, men hva er poenget når man forsøker å få en jackpot på £30M neste sommer?

- Det må et vanvittig bud til for at vi overhodet skal vurdere å selge ham grunnet de følger det kan få for klubben.

- Emile Heskey har vært fremragende for Wigan. Han skylder oss ingenting ut i fra prestasjonene hans. Vi må være gale om vi selger for £4M. Jeg vil gjøre mitt ytterste for å forsikre oss om at han blir.