Nemeth ble matchvinner

Krisztian Nemeth scoret kampens eneste mål da Ungarn startet EM for U19 med å slå Bulgaria. Tap for Mikel San Jose. Unge ungarere prøvespilte.

Kampen var bare ti minutter gammel da Krisztian Nemeth løp seg fri og gjorde 1-0 mot Bulgaria. Det ble også kampens eneste scoring, og Ungarn har dermed fått en utmerket start i gruppe A.

Nemeth spilte 88 minutter, før lagkamerat i Liverpool Andras Simon kom inn som et taktisk bytte. Keeperen Peter Gulacsi stod hele kampen for Ungarn.

Mikel San Jose spilte hele kampen som midtstopper da Spania tapte 1-2 mot Tyskland i den andre kampen i den sterke gruppe A.

I gruppe B var Dean Bouzanis på benken da Hellas spilte 1-1 mot Italia.

Det skarpe øye vil også ha oppdaget at Norbert Ode (17) og David Kelemen (16) spilt 2.omgang da reservelaget vant 3-1 mot Southport i helgen. Ode er venstreback og Kelemen er midtstopper.