Ny garderobe for Rafa og hans menn

Liverpools manager forandrer på en 40 år gammel institusjon. Lokalavis tror engelske landslagsspillere kan være på vei til Anfield.

Større hjemmegarderobe
Etter det liverpool.no erfarer vil Liverpools hjemmegarderobe på Anfield bli utvidet og modernisert innen ligastarten i august. Garderobene som har stått der praktisk talt urørt siden Bill Shanklys dager på 60-tallet er små, men samtidig har den vært en del av en historie for en klubb som alltid ønsket å gi inntrykk av at man hadde beina solid plantet i bakken. Det var rent og skikkelig, men aldri prangende.

Rafael Benitez skal flere ganger ha gitt utrykk for at han ønsket større oppholdsrom, på linje med de moderne lokalene Gérard Houllier fikk bygget på treningsfeltet Melwood, og nå har altså manageren fått igjennom planer om å fornye garderoben. I første omgang skal det bare være hjemmegarderoben som blir omgjort, men i ly av hva som skal være flere omskiftninger i lokalene under Main Stand blir det trolig også en ny bortegarderobe om ikke så alt for lenge.


David Bentley på handleliste?
Liverpool Daily Post hevder i dag at Liverpool forventes å gå for David Bentley i sin søken etter en ny høyreving. Bentley skal ha blitt rastløs i et Blackburn som ikke kvalifiserte seg for Europa til neste sesong, og som nå også har mistet sin manager Mark Hughes. I en nokså spekulativ artikkel tror lokalavisen at den engelske landslagsspilleren vil være førstemann ut av Ewood Park.

Daily Post hevder samtidig at Gareth Barry kan få sluttført sin overgang til Liverpool neste uke, etter at midtbanespilleren nå er tilbake fra sitt landskampopphold med England.