Pressekonferansen kansellert

Dagens pressekonferanse på Melwood, foran søndagens kamp mot Blackburn, har blitt kansellert. Paul Anderson ønsker å starte neste sesong hos Swansea.

BBC melder at Liverpool FC har avlyst den ukentlige pressekonferansen som er vanlig foran ligakamper. Dermed blir det ingen pressekonferanse foran søndagens kamp mot Blackburn. Om dette har sammenheng med den pågående konflikten innad i klubbens toppledelse vites ikke.

Anderson ønsker å bli i Swansea frem til jul
Den utlånte vingen Paul Anderson er meget godt fornøyd med tilværelsen i Swansea. Så fornøyd at han ønsker å spille for klubben også neste sesong - i alle fall frem til nyttår.

Utlånsavtalen mellom Liverpool og Swansea løper ut etter endt sesong, men 19-åringen sier nå at ettersom Swansea rykker opp til Championship vil det være ideelt for ham å fortsette på utlån ut kalenderåret.

- Jeg vet ærlig talt ikke hvordan fremtiden min blir. Jeg antar at jeg reiser tilbake til Liverpool etter sesongslutt, for å prate med dem, min agent og min far. Jeg vil høre hva de alle mener om neste sesong, uttaler Anderson til lokalpressen i Swansea.

- Liverpool har sett de fleste av kampene jeg har spilt i, og forhåpentligvis er de fornøyd med det de har fått se. Jeg har fått noen tilbakemeldinger fra Gary Ablett, som sier at jeg har gjort det bra, og han hevder at jeg kan reise tilbake til Liverpool for å kjempe om en plass på førstelaget.

- Personlig tror jeg imidlertid ikke at jeg vil spille meg inn på Liverpools førstelag neste sesong. Jeg er fortsatt ung, og har mye å lære. Et halvt års utlån frem til jul hos Swansea er hva jeg ønsker.

- Dersom Liverpool ønsker meg som en del av førstelagstroppen neste år, er det flott, men jeg tipper jeg blir lånt ut igjen også neste sesong. Jeg aner ikke om det blir til Swansea eller en annen klubb, men jeg elsker denne klubben, og vil være glad om jeg får komme tilbake.