Problematisk med svak dollar for Gillett

George Gillett mener at en svak dollarkurs har skapt problemer for ham i Liverpool FC, og antyder at det er årsaken til at han ønsker å selge sin andel av klubben. Kewell i troppen til VM-kvalik.

Liverpool-eier George Gillett siteres i dag på at den svake dollaren i forhold til europeisk valuta er årsaken til problemene han har hatt med Liverpool FC.

- Vi har investert internasjonalt med Liverpool og Montreal i Canada, og dette har hatt en veldig positiv effekt på begge klubbene i den forstand at det har styrket markedsverdien deres. På den annen side har den ekstremt svake dollaren gjort det vanskelig å investere ytterligerre i klubbene. Det koster rett og slett mer å sende penger til disse klubbene nå enn da vi overtok dem.

Gilletts uttalelser kom i et intervju med Sports Business Journal på IMG World Congress of Sports. Nyhetsbyrået AP tolker dette dit hen at den svake dollarkursen er den direkte årsaken til at Gillett har forsøkt å selge sin andel i Liverpool FC, og ikke den mye omtalte feiden med Tom Hicks.

Gillett insisterer ellers på at han fortsatt synes det er morsomt å være involvert med Liverpool.

- Jeg synes det er virkelig morsomt med alle tre lagene jeg eier, av ulike grunner. Når det gjelder Liverpool, så er det langt unna, og det har vært en god del kontroverser der. På tross av dette har laget spilt meget bra, og jeg er stolte av dem.

Kewell i troppen til VM-kvalik
Harry Kewell har blitt tatt med i den foreløpige Australia-troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Kina i Kunming den 26.mars. Troppen skal reduseres noe frem mot kampen.