Rafa usikker på Torres

Rafael Benítez håper Fernando Torres blir spilleklar til helgen, men er manageren virker ikke overbevist om at så skjer. Gerrard mener Carragher fortjener mer anerkjennelse.

Fernando Torres har stått over seks Liverpool-kamper grunnet hamstringskade. Rafael Benítez håper at spissen er tilbake mot West Bromwich på lørdag, men er ikke sikker.
- Det avhenger av Fernando. Han var ikke fornøyd med formen, så han spilte ikke mot Atlético. Han var ikke sikker, og vi kan ikke ta sjanser med en hamstringskade.

- Jeg skal snakke med ham resten av uken for å se hvordan han er etter hver treningsøkt. Jeg kommer også til å snakke med fysioterapeuten og legen om deres mening, men det er hvordan Fernando føler som vil bli nøkkelen.

- Ikke glem Carraghers bidrag
Steven Gerrard mener Jamie Carragher fortjener mer anerkjennelse enn det han får.
- Jeg er trolig forutinntatt fordi han er en av mine lagkamerater, men han er like god som noen annen forsvarer i Europa, skriver Gerrard i "My Captain's Book".
  
-Han er ikke en av de spillerne som bare slår til i store kamper. Man får 100 prosent innsats, engasjement og hengivenhet fra Carra hver gang han trekker på seg Liverpool-trøya. Det spiller ingen rolle hvem vi møter.
  
- Når jeg tenker på hvor viktig Jamie har vært for oss, vil jeg alltid tenke tilbake på Istanbul. Han var i pine med krampe, men han kastet seg likevel inn i taklinger, og han blokkerte alt som kom i hans vei. Det er Carra - full av tæl.
  
- Jeg er alltid overrasket over hvor lite anerkjennelse han får. Han fortjener å være på årets lag, og burde vært med i kampen om PFAs priser de siste par årene. Det viktigste er likevel at hver person i Liverpool, enten det er spillerne, støtteapparatet, styret eller supporterne, vet hvor viktig han er for suksessen her.
  
- Jeg håper vi får mye mer å feire sammen i årene som kommer.