Rafa utelukker ikke salg av Pennant

Rafael Benítez innrømmer at flere klubber er interessert i Jermaine Pennant, men tilbakeviser påstander om at spilleren har disiplinære problemer. Nærmest skadefritt Bolton-lag.

Både Liverpool Daily Post og The Times skriver at Rafael Benítez vurderer å selge Jermaine Pennant. De hevder at manageren ikke er fornøyd med spillerens disiplin. Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse avsløre at Pennant kan være på vei bort i januar, men Rafa stiller seg undrende til oppslagene om disiplinære problemer.

- Det kan være tilfelle, uttaler Benítez på spørsmål om Jermaine Penannt kan være på vei bort når overgangsvinduet åpner.

- Jeg har lest i media. Alle snakker fordi han ikke var i troppen her om dagen, men han trener bra, jobber og han er tilgjengelig. Jeg tar ham med dersom jeg finner det nødvendig for den bestemte kampen.

- Det er klart at vi har noen klubber som spør etter ham, og vi vil ta en avgjørelse med spilleren om hva som er det beste for hans fremtid.

- Jeg ble overrasket da en journalist spurte meg om disiplin. Han kom sent en dag, men dette er en vanlig type ting i fotball. Han er en fantastisk spiller når det er snakk om kvalitet, og som proff trener han godt.
  
- Vi har ingen problemer. Det er ikke et spørsmål om oppførselen hans. Han er en hyggelig gutt, og han er lykkelig.

Nærmest skadefritt Bolton
Kevin Nolan er tilgjengelig for Bolton etter å ha sonet én kamps karantene mot Hull forrige helg. Manager Gary Megson kan komme til å gå tilbake til en 4-5-1-formasjon for å finne plass til midtbanespilleren. Mustapha Riga kan være aktuell for troppen etter å ha stått over Hull-kampen med en mindre smell. Ricardo Vaz Te er definitivt ute etter å ha gjennomgått en kneoperasjon.

Boltons lag i 1-0-seieren borte mot Hull: Jaaskelainen; Steinsson, Cahill, Andrew O'Brien, Samuel; Muamba, Gardner, McCann, Taylor; Elmander (Smolarek 77), Davies.

Ubenyttede reserver: Al Habsi, Helguson, Shittu, Basham, Sissons, Obadeyi.