Relansering av ShareLiverpoolFC

Rogan Taylor ser frem til morgendagens folkemøte, og ber interesserte om å registrere seg på nytt. Milan Baros fra Lyon til Galatasaray.

ShareLiverpoolFC avholder folkemøte i morgen kl. 17.30 lokal tid i Liverpool Lighthouse. Prosjektet går inn en ny fase for å øke antall medlemmer som ønsker å være med å finansiere et kjøp av Liverpool FC fra de eksisterende eierne. Mer enn 28000 fans har allerede uttrykt sin interesse, og styremedlem og grunnlegger Rogan Taylor oppfordrer disse supporterne til registrere seg på nytt på den nye nettsiden www.shareliverpoolfc.com.
- Vi relanserer faktisk i morgen kveld, uttaler Taylor til Liverpool Echo.

- Vi har vært stille en stund mens vi har fått på plass det enorme merarbeidet som er nødvendig for et prosjekt som dette. Nå vil et samlet styr i ShareLiverpoolFC vise seg fem for folk i Liverpool FC på onsdag og utrykke sin mening.

- Dette er prosjekt som lar seg gjennomføre. Det er litt som Istanbul. Det er alt om å ha trua og om hvor mye folk ønsker det

- Vi har hatt 28000 folk som i utgangspuktet har vist interesse for å kjøpe aksje i klubben. Nå vil vi at disse besøker vår nye nettside og registrere noen detaljer.

- Vi ønsker ikke penger. Det vil kommer bar når en avtale er på plass. Vi ønsker fropliktelser.

I tillegg til Andy Burnham, John Aldridge og Rogan Taylor vil John Barnes, Phil Thompson, Paul Rice (leder av Spirit of Shankly) og Nicky Allt (en av grunnleggerne av SOS) snakke til støtte for å endre klubbens eierskap.



Baros til Galatasaray
Milan Baros blir gjenforent med Harry Kewell i Galatasaray. Tsjekkeren har signert en treårskontrakt med den tyrkiske storklubben, melder uefa.com. Olympique Lyon får 5,5 millioner euro (ca. £4,4M) for 26-åringen som kom til fransk fotball fra Aston Villa i januar 2007. Den tidligere Champions League-vinneren for Liverpool var utlånt til Portsmouth våren 2008.