Riises svakeste sesong til nå

John Arne Riise sier i dag i et intervju med Dagbladet at inneværende sesong har vært hans svakeste i Liverpool-trøya. Rafa fornøyd med støtten fra Hicks, og holder kontakten med epost.

I et intervju med Dagbladet i dag snakker John Arne Riise ut om sesongen så langt, manglende spilletid, og det økonomiske uføret rødtoppen har havnet i etter samarbeidet med Einar Baardsen. Det er ingen tvil om at nordmannen helst vil fortsette sin fotballkarriere på Anfield, men foreløpig har han ikke fått noe nytt kontraktstilbud.

- Denne sesongen har vært min dårligste i Liverpool-trøyen. Etter en sterk åpning på sesongen gikk jeg på en real nedtur, sier Riise til Dagbladet.

- Hvis Liverpool ikke vil ha meg, så "fair enough". I år har det vært en del kamper hvor jeg ikke har fått til det. Samtidig tenker jeg "satan - tenk på alle storkampene jeg har fått vært med på.

Det har vært mange skriverier rundt sunnmøringsens økonomi, gjeld og trøbbel etter samarbeidet med Einar Baardsen. Riise selv mener han har kontroll.

- Sannheten er at det siste året har vært fantastisk. Advokatene mine har kontroll. Vi har full kontroll. Baardsen kan bare gå hjem og legge seg. Han har ingen makt over meg lenger, avslutter Liverpools nummer 6.

Rafa og Hicks holder kontakten
Det store samtaleemnet på senhøsten og vinteren har vært konflikten mellom manager Rafa Benítez og den amerikanske eieren Tom Hicks. Mangelen på kommunikasjon har vært en av hovedgrunnene til konflikten, og Rafa mener nå at det har kommet seg.

- Etter møtet vi hadde ble alt oppklart. Misforståelsen ble ordnet opp i, og siden da har jeg hatt støtte fra Tom Hicks. Nesten hver uke og før og etter kamper kontakter han meg over epoest, og sender støttermeldinger som "kom igjen!",  "godt gjort", og "dere klarer dette!". Positive meldinger. Jeg sender epost tilbake og takker. Han sendte meg mailer både før og etter kampen mot Inter, og han sendte også epost etter at vi røk ut for Barnsley, sier Rafa til Liverpool Echo.